Παζλ για Πριγκίπισσες
Ιωάννα

Παζλ Κάστρο Πριγκήπισσας με Φωτογραφία και Όνομα

Κωδικός Προϊόντος: 497

€11.90

Παραμυθένιο παζλ για κορίτσια

Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Προσωποποιημένο Παζλ Κάστρο Πριγκήπισσας με Φωτογραφία και Όνομα, ένα Πρωτότυπο Δώρο Γενεθλίων για κορίτσι που μπορεί να κάνει η νονά στο Βαφτιστήρι ή η θεία στο ανιψάκι της.
  Στο Προσωποποιημένο θείο στο ανιψάκι τους, που θα δώσει Η Νονά στο Βαφτιστήρι της, κάνοντας το παιδικό δώρο Μοναδικό που θα δημιουργεί αναμνήσεις για πάντα στο παιδί κα την Μαμά.
  Το Προσωποποιημένο Παζλ Κάστρο Πριγκήπισσας με Φωτογραφία και Όνομα, μπορεί να δοθεί σαν παιδικό δώρο στο παιδικό πάρτι, είτε από την Γιαγιά στο εγγονάκι τους, είτε από τον θείο στο ανιψάκι τους.
  Επίσης το Προσωποποιημένο Παζλ Κάστρο Πριγκήπισσας με Φωτογραφία και Όνομα, μπορεί να είναι το Δώρο στα παιδικά γενέθλια από την Μαμά ή τον Μπαμπά στο αγοράκι ή το κοριτσάκι τους, που είναι στο νηπιαγωγείο ή το δημοτικό σχολείο και θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα γιατί είναι προσωπικό και ξεχωριστό και θα δημιουργεί αναμνήσεις για πάντα.
  Το χειροποίητο Παζλ Κάστρο Πριγκήπισσας με Φωτογραφία και Όνομα, είναι το παιχνίδι που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το παιδί που το δίνετε σαν δώρο και θα μείνει για πολλά χρόνια στο παιδικό δωμάτιο, δημιουργώντας πάντα μια ξεχωριστή ανάμνηση, ‘’ Το δώρο της θείας, όταν έγινα 6 Ετών, ”
  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Πάζλ από Χαρτόνι 2mm, Διάσταση 21Χ28, 24 Κομμάτια, 4χρωμη Εκτύπωση
  Περιλαμβάνεται το κουτί της συσκευασίας του.

  Προσωποποιημένα Puzzle με Φωτογραφία, Όνομα για αγόρι ή κορίτσι για Δώρο στο παιδικό πάρτυ γενεθλίων για παιδιά 3, 4, 5, 6, 7, 8 ετών, στο. Το πιο ξεχωριστό δημιουργικό παιχνίδι για κάθε Παιδί.
  Παζλ 24 Κομμάτια
  Διάσταση 21cm Χ 29cm, Χαρτόνι 2mm