Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Σοφία
Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα
Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα
Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα
Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα
Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα του Παιδιού είναι ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο για αγόρια, Κορίτσια.
Στο Γιορτινό Δώρο Διακοσμητική Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα, μπορείτε να βάλετε το Χριστουγεννιάτικο δώρο του ανιψιού σας.
Πρωτότυπο δώρο για Χριστούγεννα, για Ανδρες και γυναίκες στις Γιορτές και να την γεμίσετε με καραμέλες.
Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα γιατί θα είναι το δώρο Χριστουγέννων που θα μείνει αναμνηστικό για πάντα και θα στολίζει το σπίτι.
Η Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα θα είναι το δώρο της γιαγιάς στο εγγονάκι αυτά τα χριστούγεννα που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο ή τον παιδικό σταθμού.
Κάλτσα Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα, Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική με Όνομα, Έτος, πρωτοτυπο δώρο που θα κάνει η Θεία και ο Θείος στο ανιψάκι τους αυτά τα χριστούγεννα.
Πρωτότυπο δωρο της νονάς στο βαφτιστήρι για τα χριστούγεννα ή τις γιορτές Μπότα Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική με Όνομα, Έτος.
Καλτσα, Μπότα πλεχτή, Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική με Όνομα, Έτος Δώρο Χριστουγέννων για παιδιά από 1 έτους έως 12 ετών, που πηγαίνουν στο δημοτικό ή το γυμνάσιο.
Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα, για όλους τους μεγάλους που νοιώθουν παιδιά εστω και για λίγο στις Γιορτές!
Μπότα Διακοσμητική Χριστουγεννιάτικη με Όνομα, Έτος Δώρο Χριστουγέννων για παιδιά από 1 έτους, 2 ετων, 3 ετων, 4 ετων, 5 ετων, 6 ετων, 7 ετων, 8 ετων, 9 ετων, 10 ετων, 11 ετων, έως 12 ετών, στο δημοτικό ή το γυμνάσιο και για όλους τους μεγάλους που νοιώθουν παιδιά εστω και για λίγο στις Γιορτές!
Συνδιάστε την με μια Χριστουγεννιάτικο Φούτερ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή
Διαστάσεις 46 cm X 24 cm
Στάμπα με όνομα και έτος
Το Χρώμα της συσκευασίας δώρου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Μπότα με Νιφάδες Πλεχτή, Προσωποποιημένη με Όνομα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 65123

12,90€