Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Νίκος

Μια μέρα του Νίκου στο Σχολείο

Νίκος

Νίκος
Νίκος

Αυτό το παραμύθι
γράφτηκε ειδικά για τον

Νίκος
Παπαδάκη

Καλή Σχολική Χρονιά
Νονό & Νονά

Νίκος

Ο Νίκος ξύπνησε σήµερα νωρίς και γεµάτος ζωντάνια, πετάχτηκε από το κρεβάτι του και ετοίµασε γρήγορα – γρήγορα την τσάντα του, βάζοντας στα µαλλιά του ένα πολύ ωραίο κοκαλάκι που ήταν δώρο της Μαµάς και του Μπαµπά.

Νίκος
Νίκος

Υπέροχες µυρωδιές έρχονταν από τη κουζίνα, το πρωινό ήταν έτοιµο µε φρεσκοψηµένα κρουασάν.
Ο Νίκος τρώγοντας σκεφτόταν την ηµέρα της στο σχολείο.

Νίκος

Ο Νίκος, έτρεξε στη γωνία για να περιµένει το σχολικό λεωφορείο, µαζί µε τα άλλα παιδιά της γειτονιάς. Ο ήχος του λεωφορείου που έφτανε, προκάλεσε επιφωνήµατα χαράς από όλα τα παιδιά.

Νίκος
Νίκος

Μετά από µια σύντοµη διαδροµή, 15 περίπου λεπτών, το λεωφορείο έφτασε στο Σχολείο, όλα τα παιδιά ήταν γεµάτα σκέψεις καθώς κατέβαιναν από το λεωφορείο, περιµένοντας να ακούσουν από την δασκάλα τι τους είχε ετοιµάσει για να κάνουν σήµερα.

Νίκος

Ο Νίκος και τα άλλα παιδιά κάθισαν στα θρανία τους στην πολύχρωµη, φωτεινή αίθουσα, αµέσως µπήκε και η δασκάλα, αφού τους καληµέρισε µε µεγάλη χαρά ξεκίνησε:
“Σήµερα θα ξεκινήσουµε διαβάζοντας ένα βιβλίο”, είπε η δασκάλα και µετά θα συζητήσουµε την ιστορία που θα ακούσετε, και ξεκίνησε να διαβάζει:
“Ο µικρός Πρίγκιπας”

Η ιστορία του µικρού πρίγκιπα
και η περιπλάνηση του σε όλο το γαλαξία,
µε τελευταίο σταθµό τη γη, πριν επιστρέψει πάλι στο δικό του πλανήτη, άρεσε τόσο πολύ σε όλα τα παιδιά που µόλις χτύπησε το κουδούνι δεν είχαν καταλάβει πότε πέρασε η ώρα. Επειδή µας πρόλαβε το κουδούνι, θα κουβεντιάσουµε αύριο τις εντυπώσεις σας είπε η ∆ασκάλα.

Νίκος

Νίκος
Νίκος

Νίκος

Μόλις το κουδούνι χτύπησε πάλι και τα παιδιά επέστρεψαν στις θέσεις τους η δασκάλα ξεκίνησε λέγοντας: “Τώρα θα κάνουµε µια επανάληψη στην αλφαβήτα για να είµαι σίγουρη ότι την έχετε µάθει όλοι”.
“Ο Νίκος ας ξεκινήσει να µας πεις την αλφαβήτα”
Μάλιστα Κυρία είπε ο Νίκος και ξεκίνησε:
Α-Β-Γ-∆-Ε-Ζ-Η-
“Ευχαριστώ, Γιώργο µπορείς να συνεχίσεις εσύ τώρα”, είπε η δασκάλα,
Ο Γιώργος συνέχισε από το σηµείο που είχε σταµατήσει ο Νίκος
Θ-Ι-Κ-Λ-Μ-Ν- Ξ-Ο-Π-
Η δασκάλα σταµάτησε τον Γιώργο και είπε στην Ιωάννα να συνεχίσει
Ρ-Σ-Τ-Υ-Φ-Χ-Ψ-Ω
Μόλις η Ιωάννα τελείωσε, η δασκάλα τους είπε να παίξουν το παιχνίδι που κάθε παιδί θα έλεγε ένα ζώο ή πράγµα από κάθε γράµµα. Τα Παιδιά ήταν όλα ενθουσιασµένα ……

Νίκος
Νίκος

Νίκος

“Τώρα ήρθε η ώρα των αριθµών’’ είπε η δασκάλα στα παιδιά.
“Θα θυµηθούµε τους αριθµούς από το 1 έως το 10, µετρώντας όλοι µαζί µέχρι το 10”

Νίκος

Όλη η τάξη, και πρώτος ο Νίκος που έχει χαρακτηριστικά έντονη φωνή, άρχισε να µετρά δυνατά.
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Νίκος
Νίκος

Τώρα ήταν η ώρα του µεγάλου διαλείµµατος, όλα τα παιδιά βγήκαν µε γέλια και χαρά για να απολαύουν το κολατσιό που τους είχε ετοιµάσει η Μαµά από το σπίτι.
Μετά το φαγητό τα παιδιά είχαν ελεύθερο χρόνο για να τρέξουν και να παίξουν στην αυλή.

Νίκος

Η τάξη χωρίστηκε σε οµάδες για κρυφτό, για µήλα και για ποδόσφαιρο. Ο Νίκος αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο µαζί µε άλλα κορίτσια και αγόρια και µάλιστα πέτυχε το γκολ της νίκης για την οµάδα του και όλοι φώναξαν δυνατά το ονοµά του!

Νίκος

Μετά το µεγάλο διάλειµµα η ∆ασκάλα είπε στα παιδιά
“Τώρα ήρθε η ώρα της ζωγραφικής”.
Όλα τα παιδιά έβγαλαν από την τσάντα τους τις ξυλοµπογιές και τα χαρτιά τους και ετοιµάστηκαν, η δασκάλα τους είπε να ζωγραφίσουν το αγαπηµένο του ζωάκι.

Νίκος

Νίκος

Ο Νίκος ζωγράφισε ένα σκυλάκι που ήταν ίδιο µε τον αγαπηµένο της σκύλο τον Όµηρο.
Όταν τελείωσαν όλα τα παιδιά η δασκάλα κρέµασε όλες τις ζωγραφιές στον ένα από τους τοίχους της τάξης.

Νίκος
Νίκος

Νίκος

Ο χαρακτηριστικός ήχος του τελευταίου κουδουνιού της ηµέρας ακούστηκε. Ήταν ώρα να γυρίσουν στο σπίτι.

Νίκος

Ο Νίκος αποχαιρέτησε την φίλη του την Στεφανία που έφευγε µε το σχολικό και έδωσαν ραντεβού
για αύριο.

Νίκος
Νίκος

Νίκος

Ο Νίκος σήµερα γύρισε µε το αυτοκίνητο της µαµάς του και σε όλη την διαδροµή, συζητούσαν µε κάθε λεπτοµέρεια όλα όσα συνέβησαν στο σχολείο.

Νίκος
Νίκος

Νίκος

Νίκος

Παραμύθι για Αγόρια Μια Μέρα στο Σχολείο

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 7013

7013

InStock

familyandfriends.gr

18,80€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προσωποποιημένο Παραμύθι για Αγόρια Μια Μέρα στο Σχολείο, Πρωτότυπο δώρο Παραμύθι για Αγόρια με όνομα και φωτογραφία του παιδιού σε όλη την ιστορία.
Διαφορετικό δώρο για παιδιά στο νηπιαγωγείο ή της Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού, είτε στις γιορτές είτε με αφορμή τα παιδικά Γενέθλια, την Γιορτή και το Παιδικό Πάρτι, που μπορεί να κάνει ο νονός στο βαφτιστήρι του, η θεία στο ανιψάκι, η γιαγιά και ο παππούς στο εγγονάκι.
Προσωποποιημένο Παραμύθι για Αγόρια Μια Μέρα στο Σχολείο, είναι ένα μοναδικό δώρο για φίλους στο σχολείο.
Όλα τα Παιδιά λατρεύουν τα Παραμύθια, σκεφτείτε πόσο θα εντυπωσιαστούν και θα λατρέψουν ένα Παραμύθι που Ήρωας είναι το ίδιο το Παιδί. Επιλέξτε από το familyandfriends.gr, ένα Personalized Παραμύθι με την Φωτογραφία και το Όνομα του Παιδιού, για να του δώσετε το δώρο που θα μείνει αξέχαστο για μια ζωή, δημιουργώντας μαναδικές ανάμνήσεις

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

Προσωποποιημένο Παραμύθι με το Όνομα & Φωτογραφία του παιδιού σε πολλές σελίδες της ιστορίας. 28 σελίδες έγχρωμες.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ: 

Α. Βιβλιοδεσία: Καρφίτσα. Εξώφυλλο: Χαρτί Velvet 300gr, Πλαστικοποιημένo και στις δύο όψεις.  Εσωτερικό: Xαρτί illustration 130gr

Β. Βιβλιοδεσία: καλλιτεχνικό εξώφυλλο. Σκληρόδετο - Χοντρό εξώφυλλο πλαστικοποιημένο. Εσωτερικό: Xαρτί Velvet 130gr

Το χρώμα τις συσκευασίας δώρου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα.

Το Προσωποποιημένο παιδικό παραμύθι είναι το πρωτότυπο δώρο για κάθε παιδί που θα κρατήσει για πάντα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ανάμνηση

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.