Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργου Θάνου

Στο πιο γλυκό αγοράκι
Θείος & Θεία

Γιώργος

Το αγαπημένο μου
χρώμα είναι το πράσινο.
Ο Γιώργος το ξέρει;

Γιώργος

Νιάου Νιάου,
μ' ακούει ο Γιώργος
για να με
ζωγραφίσει;

Γιώργος

Γιώργος

Θέλω ο Γιώργος
να ζωγραφίσει τη μύτη
μου κόκκινη!

Γιώργος

Γιώργος

Μόλις με ζωγραφίσει
ο Γιώργος θα του πω
να πάμε μια βόλτα!

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Ξέρει ο Γιώργος
ότι είμαι το ψηλότερο
ζώο στη γη;

Γιώργος

"Ο βασιλιάς των ζώων
θέλει τα ωραιότερα χρώματα"
σκέφτηκε ο Γιώργος.

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

"Και εμένα μ'αρέσει
πολύ η θάλασσα"
σκέφτηκε ο Γιώργος

Γιώργος

"Έχει η γλώσσα του
δηλητήριο!"
Είπε ο Γιώργος
στη μαμά του!

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Ο Γιώργος και εγώ
θα γίνουμε οι καλύτεροι
φίλοι!

Γιώργος

Ο Γιώργος με ζωγράφισε
τέλεια!

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Ξέρει ο Γιώργος
ποια χρώματα μου αρέσουν;

Γιώργος

Γιώργος

Εμείς δε βρήκαμε
ζώο από Ω, μήπως μπορεί
να βρει ο Γιώργος;

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Βιβλίο με Όνομα, Φωτογραφία, Μαθαίνω, Ζωγραφίζω τα Ζώα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 164

14,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εκπαιδευτικό Βιβλίο με Όνομα, Φωτογραφία, Μαθαίνω, Ζωγραφίζω τα Ζώα.
Κάντε δώρο στους αγαπημένους που θα τους μείνει αξέχαστο!
Προσωποποιημένο Προσχολικό Βιβλίο Μαθαίνω τα Γράμματα & τα Ζώα ζωγραφίζοντας για αγόρια με Όνομα και Φωτογραφία του Παιδιού ένα Πρωτότυπο δώρο για Αγόρια της προσχολικής ηλικίας, του νηπιαγωγείου ή της Α’ Δημοτικού.
Το Δώρο Προσωποποιημένο Προσχολικό Βιβλίο με Όνομα, Φωτογραφία, Μαθαίνω, Ζωγραφίζω τα Ζώα, με Όνομα και Φωτογραφία μπορεί να δοθεί είτε στην γιορτή του Παιδιού είτε για δώρο στα παιδικά Γενέθλια ακόμα και στο Παιδικό Πάρτι.
Το Προσχολικό Βιβλίο Βιβλίο με Όνομα, Φωτογραφία, Μαθαίνω, Ζωγραφίζω τα Ζώα, για αγόρι με Όνομα και Φωτογραφία, μπορεί να είναι το δώρο που θα κάνει ο νονός στο βαφτιστήρι του, η θεία στο ανιψάκι της, η γιαγιά και ο παππούς στο αγαπημένο τους εγγονάκι, κάθε μαθητή του δημοτικού σχολείου Α’ τάξης, Β’ τάξης, Γ’ τάξης.
Το Προσωποποιημένο Προσχολικό Βιβλίο Μαθαίνω τα Γράμματα & τα Ζώα ζωγραφίζοντας, για κορίτσια, είναι το ξεχωριστό και μοναδικό δώρο για τον φίλο του Παιδιού σας με αφορμή τα πάρτι γενεθλίων, που θα μείνει αξέχαστο για μια ζωή, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις
Όλα τα Παιδιά θα λατρέψουν το Προσωποποιημένο Προσχολικό Βιβλίο με Όνομα, Φωτογραφία, Μαθαίνω, Ζωγραφίζω τα Ζώα, για αγόρι, με Όνομα και Φωτογραφία τα Παραμύθια, για σε όλη την ιστορία θα βλέπουν το όνομα τους ζωγραφίζοντας την κάθε σελίδα.
Επίσης μπορείτε να επιλέξτε από το familyandfriends.gr, και ένα προσωποπιημένο σουπλά φαγητού που θα εντυπωσιάσει κάθε παιδί και θα τρώει μα κέφι τα γεύματα του.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εκπαιδευτικό Βιβλίο Ζωγραφικής Σύνολο 28 σελίδες
Εξώφυλλο 4 χρωμο πλαστικοποιημένο και στις δυο όψεις
Εσωτερικό 24 σελίδες από 120 γραμμάρια γραφής
με το όνομα του παιδιού στις περισσότερες σελίδεςi) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.