Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρας Αντώνιου

Χρόνια Πολλά με πολύ αγάπη
Η αδελφούλα σου

Αλεξάνδρα

Το αγαπημένο μου
χρώμα είναι το πράσινο.
Η Αλεξάνδρα
το ξέρει;

Αλεξάνδρα

Nιάου Nιάου,
με ακούει η Αλεξάνδρα
για να με ζωγραφίσει;

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Θέλω η Αλεξάνδρα
να ζωγραφίσει τη μύτη
μου κόκκινη!

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Μόλις με ζωγραφίσει
η Αλεξάνδρα θα του
πω να πάμε μια βόλτα!

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Ξέρει η Αλεξάνδρα
ότι είμαι το ψηλότερο
ζώο στη γη;

Αλεξάνδρα

"Ο βασιλιάς των ζώων
θέλει τα ωραιότερα χρώματα"
Σκέφτηκε η Αλεξάνδρα.

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

"Και σε μένα αρέσει πολύ η θάλασσα"
σκέφτηκε η Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

"Έχει η γλώσσα του
δηλητήριο!"
Είπε η Αλεξάνδρα
στη μαμά της!

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα και εγώ
θα γίνουμε οι καλύτεροι
φίλοι!

Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα με ζωγράφισε
τέλεια!

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Ξέρει η Αλεξάνδρα
ποια χρώματα μου αρέσουν;

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Εμείς δε βρήκαμε
ζώο από Ω, μήπως μπορεί
να βρει η Αλεξάνδρα;

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

Προσχολικό Βιβλίο Μαθαίνω τα Γράμματα & τα Ζώα ζωγραφίζοντας

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 767

14,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προσωποποιημένο Προσχολικό Βιβλίο Μαθαίνω τα Γράμματα & τα Ζώα ζωγραφίζοντας για κορίτσια με Όνομα και Φωτογραφία του Παιδιού ένα Πρωτότυπο δώρο για Αγόρια της προσχολικής ηλικίας, του νηπιαγωγείου ή της Α' Δημοτικού.
Το Δώρο Προσωποποιημένο Προσχολικό Βιβλίο Μαθαίνω τα Γράμματα & τα Ζώα ζωγραφίζοντας, με Όνομα και Φωτογραφία μπορεί να δοθεί είτε στην γιορτή του Παιδιού είτε για δώρο στα παιδικά Γενέθλια ακόμα και στο Παιδικό Πάρτι.
Το Προσχολικό Βιβλίο Μαθαίνω τα Γράμματα & τα Ζώα ζωγραφίζοντας, για κορίτσια με Όνομα και Φωτογραφία, μπορεί να είναι το δώρο που θα κάνει ο νονός στο βαφτιστήρι του, η θεία στο ανιψάκι της, η γιαγιά και ο παππούς στο αγαπημένο τους εγγονάκι, κάθε μαθητή του δημοτικού σχολείου Α’ τάξης, Β’ τάξης, Γ’ τάξης, Δ’ τάξης , Ε’ τάξης.
Το Προσωποποιημένο Προσχολικό Βιβλίο Μαθαίνω τα Γράμματα & τα Ζώα ζωγραφίζοντας, για κορίτσια, είναι το ξεχωριστό και μοναδικό δώρο για τον φίλο του Παιδιού σας με αφορμή τα πάρτι γενεθλίων, που θα μείνει αξέχαστο για μια ζωή, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις
Όλα τα Παιδιά θα λατρέψουν το Προσωποποιημένο Προσχολικό Βιβλίο Μαθαίνω τα Γράμματα & τα Ζώα ζωγραφίζοντας, για κορίτσια, με Όνομα και Φωτογραφία τα Παραμύθια, για σε όλη την ιστορία θα βλέπουν το όνομα τους ζωγραφίζοντας την κάθε σελίδα.
Επίσης μπορείτε να επιλέξτε από το familyandfriends.gr, και ένα προσωποπιημένο σουπλά φαγητού που θα εντυπωσιάσει κάθε παιδί και θα τρώει μα κέφι τα γεύματα του.

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.