Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Νίκος

Ο Νίκος

παίζει και ζωγραφίζει!

Νίκος

Νίκος

Αυτό το βιβλίο εκτυπώθηκε ειδικά για τον Νικόλα Φιλίππου

Χρόνια Πολλά με πολύ αγάπη
Γιαγιά & Παππού

Νίκος

Ο Νίκος ξύπνησε σήµερα νωρίς και γεµάτος ζωντάνια, πετάχτηκε από το κρεβάτι του και ετοίµασε γρήγορα - γρήγορα την τσάντα του, που ήταν δώρο της Μαµάς και του Μπαµπά.

Νίκος

Υπέροχες µυρωδιές έρχονταν από τη κουζίνα, το πρωινό ήταν έτοιµο µε φρεσκοψηµένα κρουασάν. Ο Νίκοςτρώγοντας σκεφτόταν την ηµέρα του στο σχολείο.

Νίκος

Ο Νίκος, έτρεξε στη γωνία για να περιµένει το σχολικό λεωφορείο, µαζί µε τα άλλα παιδιά της γειτονιάς.
Ο ήχος του λεωφορείου που έφτανε, προκάλεσε επιφωνήµατα χαράς από όλα τα παιδιά.

Νίκος

Μετά από µια σύντοµη διαδροµή, 15 περίπου λεπτών, το λεωφορείο έφτασε στο Σχολείο, όλα τα παιδιά ήταν γεµάτα σκέψεις καθώς κατέβαιναν από το λεωφορείο, περιµένοντας να ακούσουν από την δασκάλα τους τι θα έκαναν σήµερα.

.

Νίκος

Ο Νίκος και τα άλλα παιδιά κάθισαν στα θρανία τους στην πολύχρωµη και φωτεινή αίθουσα, αµέσως µπήκε και η δασκάλα, αφού είπε καληµέρα µε µεγάλη χαρά, ξεκίνησε: “Παιδιά σήµερα θα διαβάσουµε ένα βιβλίο, είπε η δασκάλα και µετά θα συζητήσουµε όλοι µαζί για την ιστορία που θα ακούσετε, και ξεκίνησε:

Η ιστορία του µικρού πρίγκιπα και η περιπλάνηση του σε όλο το γαλαξία, µε τελευταίο σταθµό τη γη, πριν επιστρέψει πάλι στο δικό του πλανήτη, άρεσε τόσο πολύ σε όλα τα παιδιά που µόλις χτύπησε το κουδούνι δεν είχαν καταλάβει πότε πέρασε η ώρα. Επειδή µας πρόλαβε το κουδούνι, θα κουβεντιάσουµε αύριο τις εντυπώσεις σας είπε η ∆ασκάλα.

Νίκος

Νίκος

Νίκος

Το κουδούνι χτύπησε πάλι και τα παιδιά επέστρεψαν στις θέσεις τους η δασκάλα ξεκίνησε λέγοντας: “Παιδιά τώρα θα κάνουµε µια επανάληψη στην αλφαβήτα, για να είµαι σίγουρη ότι την έχετε µάθει όλοι”.
Νίκοςµπορείς να ξεκινήσεις να µας πεις την αλφαβήτα”
Μάλιστα Κυρία είπε ο Νίκος και ξεκίνησε:
Α-Β-Γ-∆-Ε-Ζ-Η-
“Ευχαριστώ Νίκος, Γιώργο µπορείς να συνεχίσεις εσύ τώρα” είπε η δασκάλα,
Ο Γιώργος συνέχισε από το σηµείο που είχε σταµατήσει o Νίκος
Θ-Ι-Κ-Λ-Μ-Ν- Ξ-Ο-Π-
Η δασκάλα σταµάτησε τον Γιώργο και είπε στην Ιωάννα να συνεχίσει
Ρ-Σ-Τ-Υ-Φ-Χ-Ψ-Ω
Μόλις η Ιωάννα τελείωσε, η δασκάλα τους είπε να παίξουν το παιχνίδι που κάθε παιδί θα έλεγε ένα ζώο ή πράγµα από κάθε γράµµα. Τα Παιδιά ήταν ενθουσιασµένα και το διασκέδαζαν

Νίκος

“Τώρα ήρθε η ώρα των αριθµών” είπε η δασκάλα στα Παιδιά.
“Θα θυµηθούµε τους αριθµούς από το 1 έως το 10, µετρώντας όλοι µαζί”.

Νίκος

Όλη η τάξη, µε πρώτο τον Νίκος! που έχει χαρακτηριστικά έντονη φωνή, άρχισε να µετρά δυνατά.
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Νίκος

Τώρα ήταν η ώρα του µεγάλου διαλείµµατος, όλα τα παιδιά βγήκαν µε γέλια και χαρά για να απολαύσουν το κολατσιό που τους είχε ετοιµάσει η µαµά από το σπίτι.
Μετά το φαγητό τα παιδιά είχαν ελεύθερο χρόνο για να τρέξουν και να παίξουν στην αυλή.

Νίκος

Η τάξη χωρίστηκε σε οµάδες για κρυφτό, µήλα και ποδόσφαιρο. Ο Νίκος αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο µαζί µε άλλα κορίτσια και αγόρια και µάλιστα πέτυχε το γκολ της νίκης για την οµάδα του και όλοι φώναξαν δυνατά το όνοµα του!

Νίκος

Μετά το µεγάλο διάλειµµα η ∆ασκάλα είπε στα παιδιά
“Τώρα ήρθε η ώρα της ζωγραφικής”.
Ήταν η αγαπηµένη ώρα όλων των παιδιών, έβγαλαν από την τσάντα τους ξυλοµπογιές και χαρτί και ετοιµάστηκαν, η δασκάλα τους είπε να ζωγραφίσουν το αγαπηµένο τους ζωάκι.

Νίκος

Ο Νίκος ζωγράφισε τον Όµηρο, το σκυλάκι που είχε στο σπίτι και το αγαπούσε πάρα πολύ.
Όταν τελείωσαν όλα τα παιδιά, η δασκάλα κρέµασε όλες τις ζωγραφιές στον ένα από τους τοίχους της τάξης όπως έκανε κάθε φορά.

Νίκος

Νίκος

Την τελευταία ώρα πήγαν όλοι µαζί στην βιβλιοθήκη, η δασκάλα πρότεινε στα παιδιά να διαλέξουν από ένα βιβλίο, για να το διαβάσουν τις επόµενες ηµέρες στο σπίτι και µετά να το επιστρέψουν. Ο Νίκος διάλεξε τους “Μύθους του Αισώπου !

Νίκος

Ο χαρακτηριστικός ήχος του τελευταίου κουδουνιού της ηµέρας ακούστηκε. Ήταν ώρα να γυρίσουν στο σπίτι.

Νίκος

Ο Νίκος αποχαιρέτησε την φίλη του την Στεφανία και έδωσαν ραντεβού για αύριο που θα είναι ακόµα µια µέρα µε παιχνίδι και µαθήµατα.

Νίκος

Όλα τα παιδιά επιβιβάστηκαν στο σχολικό.

Νίκος

Ο Νίκος σήµερα γύρισε µε το αυτοκίνητο της µαµάς του και σε όλη την διαδροµή, της είπε µε κάθε λεπτοµέρεια όλα όσα έκανε στο σχολείο.

Νίκος

Νίκος

Νίκος

Βιβλίο Ζωγραφικής για Αγόρια, Κορίτσια με Όνομα, Φωτογραφία

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 7520

14,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Βιβλίο Ζωγραφικής για Αγόρια και Κορίτσια, με τη φωτογραφία και το όνομα του παιδιού. Ένα πρωτότυπο δώρο για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού με αφορμή την νέα σχολική χρονιά, το παιδικό πάρτι ή την γιορτή, που θα μείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη.
Προσωποποιημένο Βιβλίο Ζωγραφικής για Αγόρια, Κορίτσια με Όνομα, Φωτογραφία, Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι Γ', Δ', Β' τάξης, για αγόρια και κορίτσια με Όνομα και Φωτογαφία του Παιδιού ένα Πρωτότυπο δώρο για Αγόρια της προσχολικής ηλικίας, του νηπιαγωγείου ή της Γ', Δ', Β' τάξης του Δημοτικού.
Το Δώρο Προσωποποιημένο Βιβλίο Ζωγραφικής για Αγόρια, Κορίτσια με Όνομα, Φωτογραφία για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, για αγόρια και κορίτσια, με Όνομα και Φωτογαφία μπορεί να δοθεί είτε στην γιορτή του Παιδιού είτε για δώρο στα παιδικά Γενέθλια ακόμα και στο Παιδικό Πάρτι.
Το Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, για αγόρια με Όνομα και Φωτογαφία, μπορεί να είναι το δώρο που θα κάνει ο νονός στο βαφτιστήρι του, η θεία στο ανιψάκι της, η γιαγιά και ο παππούς στο αγαπημένο τους εγγονάκι.
Το Βιβλίο Δραστηριοτήτων Βιβλίο Ζωγραφικής για Αγόρια, Κορίτσια με Όνομα, Φωτογραφία για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, με Όνομα και Φωτογραφία, είναι το ξεχωριστό και μοναδικό δώρο για τον φίλο του Παιδιού σας με αφορμή τα πάρτι γενεθλίων, που θα μείνει αξέχαστο για μια ζωή, δημιουργώντας μαναδικές ανάμνήσεις
Όλα τα Παιδιά θα λατρέψουν το Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, με Όνομα και Φωτογραφία τα Παραμύθια, για σε όλη την ιστορία θα βλέπουν το όνομα τους ζωγραφίζοντας την κάθε σελίδα.
Επίσης μπορείτε να επιλέξτε από το familyandfriends.gr, έναν προσωποποιημένο Μετρητή ύψου που θα δια κοσμήσει με μοναδικό τρόπο το Παιδικό Δωμάτιο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εκπαιδευτικό Βιβλίο Ζωγραφικής Σύνολο 28 σελίδες
Εξώφυλλο 4 χρωμο πλαστικοποιημένο και στις δυο όψεις
Εσωτερικό 24 σελίδες από 120 γραμμάρια γραφής
με το όνομα του παιδιού στις περισσότερες σελίδες

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.