Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Γιώργος

Ο Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος
Γιώργος

Γιωργάκη, να τα Εκατοστήσεις και Καλό Καλοκαίρι. Με Πολλή Αγάπη, ο Θείος Αντώνης
Μαμά & Μπαμπάς

Γιώργου Βισβάρδη

Γιώργος

O Γιώργος μπορεί να παρατηρήσει τις δύο εικόνες και να βρει τι λείπει από τη μία εικόνα που δεν έχει η άλλη;

Γιώργος

Mπορεί o Γιώργος να χρωματίσει τα σχήματα που βλέπει;
Όπου έχει τρίγωνα βάλε κίτρινο, όπου έχει τετράγωνα βάλε πράσινο, όπου έχει κύκλο βάλε πορτοκαλί και όπου έχει πολύγωνο βάλε κόκκινο.

Γιώργος

Χρωμάτισε τα σημεία που έχουν κουκκίδες και o Γιώργος, θα ανακαλύψει ποια εικόνα κρύβεται

Γιώργος

Ένωσε μεταξύ τους, τους αριθμούς από το 1 έως το 100 και ανακάλυψε μια καλοκαιρινή εικόνα

Γιώργος

Κάθε αστερίας έχει μία συλλαβή. O Γιώργος μπορεί να ενώσει τους ίδιους αστερίες και να φτιάξει τις λέξεις;

Γιώργος

Ο Σπίθας ζωγράφισε το ποντικάκι πρώτος αλλά ο Γιώργος μετά το χρωμάτισε

Γιώργος

Ο Γιώργος μπορεί να σπάσει τον κώδικα και να ανακαλύψει το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Αλέξανδρος στον φίλο του τον Στέλιο;

Γιώργος

Ο Γιώργος είναι καλός με τους αριθμούς, οι αριθμοί που βλέπει έχουν μπερδευτεί στη δεξαμενή. Μπορεί να τους βρει οριζόντια, κάθετα και διαγώνια;

Γιώργος

Ο Γιώργος θα συμπληρώσει το φιδοσταυρόλεξο με τις λέξεις από τα κουτάκια. Ξέροντας ότι το τελευταίο γράμμα της πρώτης λέξης είναι το πρώτο γράμμα της επόμενης.

Γιώργος

Ο Γιώργος Θέλει να δοκιμάσει;

Γιώργος

Γιώργος

Μόνο μία από τις 6 σκιές του ποδοσφαιριστή είναι η σωστή. Μπορεί ο Γιώργος να την ανακαλύψει;

Γιώργος

Ο Πέτρος έχασε τη τσάντα του την ώρα που έπαιζε στο σχολείο. Ο Γιώργος θα τον βοηθήσει να την βρει;

Γιώργος

Μια λέξη έπεσε μέσα σε ένα μπουκάλι και τα γράμματα μπερδεύτηκαν. Σε πόση ώρα μπορεί ο Γιώργος να ανακαλύψει ποια είναι η λέξη;

Γιώργος

Ο Γιώργος με ένα μολύβι θα χρωματίσει όλα τα σχήματα
που περιέχουν μαύρη κουκίδα; Τι θα σου εμφανίσει ο μαγικός πίνακας;

Γιώργος

Γιώργος

Τα μολύβια έπεσαν από τις κασετίνες της Μαρίας, του Στέλιου και το Άρη. Ο Γιώργος θα αναλάβει να βρει σε ποιόν ανήκει το κάθε μολύβι;

Γιώργος

Ο Γιώργος θα προσπαθήσει να βρει πόσα πόδια υπάρχουν στο λεωφορείο;

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Γιώργος

Βιβλίο Δραστηριοτήτων με Όνομα, Φωτογραφία για Παιδιά Δημοτικού

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 10760

14,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι Γ', Δ', Β' τάξης, για αγόρια και κορίτσια με Όνομα και Φωτογαφία του Παιδιού ένα Πρωτότυπο δώρο για Αγόρια της προσχολικής ηλικίας, του νηπιαγωγείου ή της Γ', Δ', Β' τάξης του Δημοτικού.
Το Δώρο Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων με Όνομα, Φωτογραφία για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, για αγόρια και κορίτσια, με Όνομα και Φωτογαφία μπορεί να δοθεί είτε στην γιορτή του Παιδιού είτε για δώρο στα παιδικά Γενέθλια ακόμα και στο Παιδικό Πάρτι.
Το Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, για αγόρια με Όνομα και Φωτογαφία, μπορεί να είναι το δώρο που θα κάνει ο νονός στο βαφτιστήρι του, η θεία στο ανιψάκι της, η γιαγιά και ο παππούς στο αγαπημένο τους εγγονάκι.
Το Δώρο Βιβλίο Δραστηριοτήτων με Όνομα, Φωτογραφία για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, με Όνομα και Φωτογραφία, είναι το ξεχωριστό και μοναδικό δώρο για τον φίλο του Παιδιού σας με αφορμή τα πάρτι γενεθλίων, που θα μείνει αξέχαστο για μια ζωή, δημιουργώντας μαναδικές ανάμνήσεις
Όλα τα Παιδιά θα λατρέψουν το Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, με Όνομα και Φωτογραφία τα Παραμύθια, για σε όλη την ιστορία θα βλέπουν το όνομα τους ζωγραφίζοντας την κάθε σελίδα.
Επίσης μπορείτε να επιλέξτε από το familyandfriends.gr, έναν προσωποποιημένο Μετρητή ύψου που θα δια κοσμήσει με μοναδικό τρόπο το Παιδικό Δωμάτιο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εκπαιδευτικό Βιβλίο Ζωγραφικής Σύνολο 28 σελίδες
Εξώφυλλο 4 χρωμο πλαστικοποιημένο και στις δυο όψεις
Εσωτερικό 24 σελίδες από 120 γραμμάρια γραφής
με το όνομα του παιδιού στις περισσότερες σελίδες

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.