Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Κατερίνα

Της Κατερίνας

Κατερίνα

Κατερίνα

Κατερίνα

Κατερίνα
Κατερίνα

Κατερίνα, να τα Εκατοστήσεις και Καλό Καλοκαίρι. Με Πολλή Αγάπη, ο νονός & η νονά

Κατερίνας

Κατερίνα

Η Κατερίνα μπορεί να παρατηρήσει τις δύο εικόνες και να βρει τι λείπει από τη μία εικόνα που δεν έχει η άλλη;

Κατερίνα

Mπορεί η Κατερίνα να χρωματίσει τα σχήματα που βλέπει;
Όπου έχει τρίγωνα βάλε κίτρινο, όπου έχει τετράγωνα βάλε πράσινο, όπου έχει κύκλο βάλε πορτοκαλί και όπου έχει πολύγωνο βάλε κόκκινο.

Κατερίνα

Χρωμάτισε τα σημεία που έχουν κουκκίδες και η Κατερίνα, θα ανακαλύψει ποια εικόνα κρύβεται

Κατερίνα

Ένωσε μεταξύ τους, τους αριθμούς από το 1 έως το 100 και ανακάλυψε μια καλοκαιρινή εικόνα

Κατερίνα

Κάθε αστερίας έχει μία συλλαβή. Η Κατερίνα μπορεί να ενώσει τους ίδιους αστερίες και να φτιάξει τις λέξεις;

Κατερίνα

Ο Σπίθας ζωγράφισε το ποντικάκι πρώτος αλλά η Κατερίνα μετά το χρωμάτισε

Κατερίνα

Η Κατερίνα μπορεί να σπάσει τον κώδικα και να ανακαλύψει το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Αλέξανδρος στον φίλο του τον Στέλιο;

Κατερίνα

Η Κατερίνα είναι καλή με τους αριθμούς, οι αριθμοί που βλέπει έχουν μπερδευτεί στη δεξαμενή. Μπορεί να τους βρει οριζόντια, κάθετα και διαγώνια;

Κατερίνα

Η Κατερίνα θα συμπληρώσει το φιδοσταυρόλεξο με τις λέξεις από τα κουτάκια. Ξέροντας ότι το τελευταίο γράμμα της πρώτης λέξης είναι το πρώτο γράμμα της επόμενης.

Κατερίνα

Η Κατερίνα Θέλει να δοκιμάσει;

Κατερίνα

Κατερίνα

Μόνο μία από τις 6 σκιές του ποδοσφαιριστή είναι η σωστή. Μπορεί η Κατερίνα να την ανακαλύψει;

Κατερίνα

Ο Πέτρος έχασε τη τσάντα του την ώρα που έπαιζε στο σχολείο. Η Κατερίνα θα τον βοηθήσει να την βρει;

Κατερίνα

Μια λέξη έπεσε μέσα σε ένα μπουκάλι και τα γράμματα μπερδεύτηκαν. Σε πόση ώρα μπορεί η Κατερίνα να ανακαλύψει ποια είναι η λέξη;

Κατερίνα

Η Κατερίνα με ένα μολύβι θα χρωματίσει όλα τα σχήματα
που περιέχουν μαύρη κουκίδα; Τι θα σου εμφανίσει ο μαγικός πίνακας;

Κατερίνα

Κατερίνα

Τα μολύβια έπεσαν από τις κασετίνες της Μαρίας, του Στέλιου και το Άρη. Η Κατερίνα θα αναλάβει να βρει σε ποιόν ανήκει το κάθε μολύβι;

Κατερίνα

Η Κατερίνα θα προσπαθήσει να βρει πόσα πόδια υπάρχουν στο λεωφορείο;

Κατερίνα

Κατερίνα

Κατερίνα

Κατερίνα

Κατερίνα

Κατερίνα

Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Kορίτσια Δημοτικού με Φωτογραφία

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 10810

14,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι Γ'', Δ'', Β'' τάξης, για αγόρια  με Όνομα και Φωτογραφία του Παιδιού. Ένα Πρωτότυπο δώρο για Αγόρια της προσχολικής ηλικίας, του νηπιαγωγείου ή της Γ'', Δ'', Β'' τάξης του Δημοτικού.
Το Δώρο Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, για  κορίτσια, με Όνομα και Φωτογραφία μπορεί να δοθεί είτε στην γιορτή του Παιδιού είτε για δώρο στα παιδικά Γενέθλια ακόμα και στο Παιδικό Πάρτι.
Το Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, για κορίτσια με Όνομα και Φωτογραφία, μπορεί να είναι το δώρο που θα κάνει ο νονός στο βαφτιστήρι του, η θεία στο ανιψάκι της, η γιαγιά και ο παππούς στο αγαπημένο τους εγγονάκι.
Το Δώρο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, με Όνομα και Φωτογραφία, είναι το ξεχωριστό και μοναδικό δώρο για τον φίλο του Παιδιού σας με αφορμή τα πάρτι γενεθλίων, που θα μείνει αξέχαστο για μια ζωή, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.
Όλα τα Παιδιά θα λατρέψουν το Προσωποποιημένο Βιβλίο Δραστηριοτήτων για Παιδιά Δημοτικού για το Καλοκαίρι, με Όνομα και Φωτογραφία  γιατί σε κάθε σελίδα θα βλέπουν το όνομα τους.

Επίσης μπορείτε να επιλέξτε από το familyandfriends.gr, έναν προσωποποιημένο Μετρητή ύψου που θα δια κοσμήσει με μοναδικό τρόπο το Παιδικό Δωμάτιο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εκπαιδευτικό Βιβλίο Ζωγραφικής Σύνολο 28 σελίδες
Εξώφυλλο 4 χρωμο πλαστικοποιημένο και στις δυο όψεις
Εσωτερικό 24 σελίδες από 120 γραμμάρια γραφής
με το όνομα του παιδιού στις περισσότερες σελίδες


i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.