Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
2018
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-formaki-prasino-dwro-gia-xristougenna-paidia---ToProtoXristougenniatikoDeipnoOnoma-THUMB1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το λαχανί Φορμάκι για Μωρά με Σταμπα "To Πρώτο Μου Χριστουγεννιάτικο Δείπνο", ειναι ένα  ξεχωριστό δώρο για τα πρώτα χριστούγεννα του μωρού σας!
Φορμάκι για Μωρά με Σταμπα "To Πρώτο Μου Χριστουγεννιάτικο Δείπνο", Ένα πρωτότυπο και οικονομικό  δώρο  για τα Χριστούγεννα  που μπορεί να κάνει ο θείος και η θεία στο ανιψάκι τους η νονά και ο νονός στο βαφτιστήρι τους ή ο παππούς και η γιαγιά στο εγγονάκι τους!
Το Φορμάκι για Μωρά με Σταμπα "To Πρώτο Μου Χριστουγεννιάτικο Δείπνο" είναι ένα δώρο που  θα μείνει για πάντα στη ντουλάπα του παιδιού και θα θυμίζει πάντα αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή Χρονιά! 
Κάντε το δώρο ακόμα πιο προσωπικό βάζοντας και το όνομα του παιδιού, το έτος που δώσατε το  δώρο ή την ημερομηνία γέννησης του παιδιού

Ποιότητα 220 RIB 1X1 100% Ringspun βαμβάκι πενιέ

ΣΤΥΛ — ΚΛΑΣΣΙΚΟ Τελειώματα με φάσα. Κοντά μανίκια. Κλείσιμο με τρουκ στον κάβαλο.

















3/6 Μήνες 6/12 Μήνες 12/18 Μήνες 18/23 Μήνες
39/21 42/23 45/25 48/27

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Φορμάκι για Μωρά με Σταμπα “To Πρώτο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο με Όνομα”

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 8288

8288

InStock

familyandfriends.gr

15,40€