Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
ΔΗΜΗΤΡΑ
Γερή και τυχερή κάθε στιγμή
Δ
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-Roloi-Gyalino-dwro-gia-BAFTISH---ROLOGIA-GYALINA-BAFTISHS-Arkoudaki-THUMB1
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-formaki-levko-makrimaniko-dwro-gia-mora-baftish---TheleisNagineisHnona-THUMB1-1
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-kouti-xylino-dwro-gia-gynaiikes-baftish---Petaloudes-THUMB
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-podia-gkri-dwro-gia-baftisi---KaravakiNonos-THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ψάχνετε δώρο βάπτισης για το αγοράκι ή κοριτσάκι που βάπτιζεται στο φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον; Κάντε ένα Μοναδικό Προσωποποιημένο Δώρο για Βάπτιση, Ρολόι Τοίχου για Παιδικό Δωμάτιο, με το Όνομα του παιδιού που θα αποκτήσει επισημα στην βαπτιση, ημερομηνία και ευχές, για να ευχηθείται στο αγοράκι ή κοριτσάκι, που βαπτίζεται και στους γονείς του.
Το δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα και θα στολίζει το παιδικό δωμάτιο αν όχι για πάντα, σίγουρα για πολλά χρόνια είναι το Προσωποποιημένο Δώρο για Βάπτιση, Ρολόι Τοίχου για Παιδικό Δωμάτιο, Όνομα, Ημερομηνία, Όνομα, Προσωποποιημένο Δώρο βάπτισης με το κείμενο που θέλετε να γράψετε για να ευχηθείτε στο αγοράκι ή κοριτσάκι.
Το μοναδικό Αναμνηστικό Προσωποποιημένο Δώρο για Βάπτιση, Ρολόι Τοίχου για Παιδικό Δωμάτιο, Όνομα, για αγοράκι ή κοριτσάκι είναι το προσωποποιημένο δώρο που φτιάχνεται χειροποίητα αποκλειστικά για την βαπτιση του κάθε παιδιού, είναι το δώρο έξω από τα συνηθισμένα που μπορεί να προσφερθει για δώρο βαπτισης από τον Παππούς, δώρο βαπτισης από τον Γιαγιά, δώρο βαπτισης από τον θείο, δώρο βαπτισης από την Θεία, δώρο βαπτισης από τον Νονό και δώρο βαπτισης από την Νονά στο αγοράκι ή κοριτσάκι που βαπτίζεται.
Το Προσωποποιημένο Δώρο για Βάπτιση, Ρολόι Τοίχου για Παιδικό Δωμάτιο, Όνομα είναι το Δώρο Βάφτισης που θα στολίζει το παιδικό δωμάτιο για πολύ καιρό και θα κρατηθεί σαν αναμνηστικό για πάντα από κάθε οικογένεια
Το Παζλ Δώρο για βάφτιση Προσωποποιημένο με Ημερομηνία, είναι το Δώρο Βάφτισης για Αγοράκια και κοριτσάκια, που μπορεί να προσφέρει η νονά την ημέρα της βάπτισης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Στρογγυλό γυάλινο ρολόι
Διαστάσεις: 20 cm Διάμετρος
4χρωμη εκτύπωση με προσωποποιημένο εικαστικό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Προσωποποιημένο Δώρο για Βάπτιση, Ρολόι Τοίχου για Παιδικό Δωμάτιο

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 18272

18272

InStock

familyandfriends.gr

24,50€