Τετράδιο με Βούλες για Αγόρια
Κωνσταντίνος

Τετράδιο Σπιράλ Εργασιών Γλώσσας με Βούλες

Κωδικός Προϊόντος: 2931

Από: €7.90

Τετράδιο Εργασιών Γλώσσας με Βούλες για παιδιά στο δημοτικό από 6 έως 12 ετών για δώρο από την δασκάλα

Επιλογές
Ένα θέμα
Δύο θέματα
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €14.90
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Τετράδιο Σπιράλ Εργασιών Γλώσσας με Βούλες, 1ος θέματος με 70 φύλλα ή 3 θεμάτων με 140 φύλλα για αγόρια που είναι μαθητές του δημοτικού Σχολείου. Προσωποποιημένο Τετράδιο Σπιράλ Εργασιών Γλώσσας με Βούλες για αγόρια, με το όνομα του αγοριού που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα τετράδια που θα έχει στο γραφείο του, στην τσάντα του την νέα σχολική χρονιά κάθε μαθητής.
Ένα Τετράδιο Σπιράλ Εργασιών Γλώσσας με Βούλες και με όνομα που μπορεί να είναι το δώρο που θα κάνουν οι γονείς στα παιδιά ή ο θείος με την θεία στο ανιψάκι για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς.
Επίσης το Τετράδιο Σπιράλ Εργασιών Γλώσσας με Βούλες μπορεί να δοθεί σαν δώρο και στα γενέθλια ή την γιορτή κάθε μαθητή του δημοτικού σχολείου και να ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και ξεχωριστό.
Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε το Τετράδιο Σπιράλ Εργασιών Γλώσσας με Βούλες με ένα Ντοσιέ με Αυτιά ή και με σελιδοδείκτες με το όνομα του παιδιού.
Τετράδιο Σπιράλ Εργασιών Γλώσσας με Βούλες για παιδιά στο δημοτικό από 6 έως 12 ετών για δώρο από την δασκάλα

Επιπλέον Πληροφορίες

Θέματα

Ένα θέμα, Δύο θέματα

Προσωποποιημένα τετράδια Σπιράλ α4 με όνομα, για αγόρια, κοριτσια ενός ή δυο θεματων, μοναδικό δωρο για αγόρια, κοριτσια του δημοτικου σχολειου και του γυμνασιου για την νεα σχολικη χρονια. Μοναδικο δωρο γενεθλιων για παιδια και δωρο ονομαστικής γιορτής ή δωρο παιδικου παρτι για αγόρια, κοριτσια.
Τετράδιο Σπιράλ Α4 με χάρακα 30cm με ονομα σπιραλ α4, τετραδια με ονομα σπιραλ 5 θεματων, τετραδιο σπιραλ πλαισιο.
τετραδια Τετράδιο Σπιράλ Α4 με χαρακα με ονομα skag, τετραδια με ονομα jumbo, τετράδια σπιράλ, τετραδια με ονομα με χοντρο εξωφυλλο.
τετραδια Τετράδιο Σπιράλ Α4 με χαρακα, με ονομα βιβλιοδετημενα, τετραδια με ονομα με σχεδια, τετραδια με ονομα πλαισιο, τετραδια με ονομα public
τετραδια με ονομα με λευκες σελιδες.
Στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς είτε σε οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της, δώστε στο Αγοράκι σας, ένα προσωποποιημένο τετράδιο που θα το ξεχωρίσει από όλα τα άλλα. Είτε για τις καθημερινές σημειώσεις του, είτε για τις εκθέσεις του, το personalized τετράδιο που θα έχει στο γραφείο του θα είναι μοναδικό.
Το ξεχωριστό χειροποίητο δώρο για παιδιά, το Personalized τετράδιο με σπιράλ θα γίνει το αγαπημένο του Παιδιού σας, για όλη την χρονιά. Μοναδικό δώρο γενεθλίων ή γιορτής για παιδιά στο δημοτικό, είτε στο ξεκίνημα ή είτε στην διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Ένα χειροποίητο δώρο που τα Παιδιά θα ενθουσιαστούν να γράφουν και να μαθαίνουν σε ένα πρωτότυπο τετράδιο σπιράλ Α4 με το όνομα τους ή την φωτογραφία τους στο εξώφυλλο.
Κάντε την έκπληξη στους καλεσμένους του παιδικού πάρτι με τα αναμνηστικά δωράκια να είναι ένα προσωποποιημένο τετράδιο σπιράλ ενός θέματος.

Εξώφυλλο 300 γρ Velvet, Πλαστικοποιημένο
Εσωτερικό, 70 γρ γραφής, Διάσταση Α4

Α. Ένα θέμα, 80 Φύλλα

Β. Δύο θεμάτων, 140 Φύλλα

Χρόνος παράδοσης: Έως 5 εργάσιμες ημέρες