Σπιράλ Τετράδιο για Κορίτσια με Παγωτό
ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Σπιράλ Τετράδιο για Κορίτσια με Όνομα, Παγωτό

Κωδικός Προϊόντος: 3294

Από: €7.90

Το Προσωποποιημένο Δώρο για Παιδιά Σπιράλ Τετράδιο για Κορίτσια με Όνομα, Παγωτό, με το όνομα του παιδιού ξεχωρίζει.

Επιλογές
Ένα θέμα
Δύο θέματα
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €14.90
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Σπιράλ Τετράδιο για Κορίτσια με Παγωτό
Σπιράλ Τετράδιο για Κορίτσια με Όνομα, Παγωτό, για ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δωράκι στο παιδικό πάρτυ γενεθλίων της κόρης σας!
Το Προσωποποιημένο Δώρο Σπιράλ Τετράδιο για Κορίτσια με Όνομα, Παγωτό, 1 θέματος με 70 φύλλα ή 2 θεμάτων με 140 φύλλα είναι τα πιο πρωτότυπο δώρο για μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου.
Το Προσωποποιημένο Δώρο για Παιδιά Σπιράλ Τετράδιο για Κορίτσια με Όνομα, Παγωτό, με το όνομα ή και την φωτογραφία του παιδιού που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα τετράδια που θα έχει στο γραφείο ή στην τσάντα της την νέα σχολική χρονιά κάθε μαθήτρια ηλικίας από 7 ετών έως 14 ετών

Επιπλέον Πληροφορίες

Θέματα

Ένα θέμα, Δύο θέματα

Προσωποποιημένα τετράδια Σπιράλ α4 με όνομα, για αγόρια, κοριτσια ενός ή δυο θεματων, μοναδικό δωρο για αγόρια, κοριτσια του δημοτικου σχολειου και του γυμνασιου για την νεα σχολικη χρονια. Μοναδικο δωρο γενεθλιων για παιδια και δωρο ονομαστικής γιορτής ή δωρο παιδικου παρτι για αγόρια, κοριτσια.
Τετράδιο Σπιράλ Α4 με χάρακα 30cm με ονομα σπιραλ α4, τετραδια με ονομα σπιραλ 5 θεματων, τετραδιο σπιραλ πλαισιο.
τετραδια Τετράδιο Σπιράλ Α4 με χαρακα με ονομα skag, τετραδια με ονομα jumbo, τετράδια σπιράλ, τετραδια με ονομα με χοντρο εξωφυλλο.
τετραδια Τετράδιο Σπιράλ Α4 με χαρακα, με ονομα βιβλιοδετημενα, τετραδια με ονομα με σχεδια, τετραδια με ονομα πλαισιο, τετραδια με ονομα public
τετραδια με ονομα με λευκες σελιδες.
Στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς είτε σε οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της, δώστε στο Αγοράκι σας, ένα προσωποποιημένο τετράδιο που θα το ξεχωρίσει από όλα τα άλλα. Είτε για τις καθημερινές σημειώσεις του, είτε για τις εκθέσεις του, το personalized τετράδιο που θα έχει στο γραφείο του θα είναι μοναδικό.
Το ξεχωριστό χειροποίητο δώρο για παιδιά, το Personalized τετράδιο με σπιράλ θα γίνει το αγαπημένο του Παιδιού σας, για όλη την χρονιά. Μοναδικό δώρο γενεθλίων ή γιορτής για παιδιά στο δημοτικό, είτε στο ξεκίνημα ή είτε στην διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Ένα χειροποίητο δώρο που τα Παιδιά θα ενθουσιαστούν να γράφουν και να μαθαίνουν σε ένα πρωτότυπο τετράδιο σπιράλ Α4 με το όνομα τους ή την φωτογραφία τους στο εξώφυλλο.
Κάντε την έκπληξη στους καλεσμένους του παιδικού πάρτι με τα αναμνηστικά δωράκια να είναι ένα προσωποποιημένο τετράδιο σπιράλ ενός θέματος.

Εξώφυλλο 300 γρ Velvet, Πλαστικοποιημένο
Εσωτερικό, 70 γρ γραφής, Διάσταση Α4

Α. Ένα θέμα, 80 Φύλλα

Β. Δύο θεμάτων, 140 Φύλλα

Χρόνος παράδοσης: Έως 5 εργάσιμες ημέρες