του Γιώργου
2017

Διακοσμητική Μπάλα με Ευχή, Φωτογραφία τα πρώτα μου Χριστούγεννα

Κωδικός Προϊόντος: 12526

€9.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €14.50
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-stolidi-plastikes-dwro-gia-xristougenna–PhotoTaProtaXristougenna-THUMB χρόνια.
  Η Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Μπάλα με Ευχή, Φωτογραφία τα πρώτα μου Χριστούγεννα είναι το διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνετε είτε στον ευατό σας είτε στον παππού και την γιαγιά για να πείτε χρόνια πολλά με ένα γιαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο και θα στολίζει το σπίτι τους όχι μόνο αυτές τις γιορτές αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις κάθε φορά που θα το βλέπουν.
  Αν αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα πρώτα για το μωράκι σας κρατήστε την οικογενεική μοναδική στιγμή για πάντα με την Διακοσμητική Μπάλα με Ευχή, Φωτογραφία τα πρώτα μου Χριστούγεννα και διακοσμήστε το σπίτι σας με τα μοναδικά με στολίδια και μπάλες που ξεχωρίζουν από όλα όσα έχετε αγοράσει τα προηγούμενα
  Η Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Μπάλα με Ευχή, Φωτογραφία τα πρώτα μου Χριστούγεννα και έτος είναι το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνετε στην νοννα ή την θεία για τις ευχές σας για τα χριστούγεννα και την νέα χρονιά και θα τους εντυπωσιάσει γιατί ξεχωρίζει από όλα τα άλλα και φτιάχνεται αποκλειστικά για αυτούς.
  Τα πρωτότυπα  Χριστουγεννιάτικα Στολίδια με Ευχή και έτος είναι το δώρο που θα κάνετε στην νονά ή την θεία και θα μείνει για πάντα θυμίζοντας την στιγμή που το προσφέρατε.
  Η Διακοσμητική Μπάλα με Ευχή, Φωτογραφία τα πρώτα μου Χριστούγεννα είναι ένα  ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο για κάθε μέλος της οικογένειας σας!
  Τα πρωτότυπα προσωποποιημένα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια με Ευχή είναι ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο  ακόμα και για τον δάσκαλο ή  τη δασκάλα του παιδιού σας.

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
  Πρωτότυπη Διαφανής μπάλα για το Δέντρο και το σπίτι με ειδικό κλείσιμο
  Εικαστικό με 4 χρωμη εκτύπωση και στις δύο όψεις με 8cm διάμετρο που μπαίνει μέσα στην μπάλα που κουμπώνει με ειδικό τρόπο.
  Ασημί κούμπωμα και ασημένια κορδέλα
  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
  10cm διάμετρος

  Προσωποποιημένα Πρωτότυπα Στολίδια για το δένδρο Χριστουγεννιατικες μπάλες με φωτογραφία, όνομα, ευχές, Στολίδια, όνομα, ευχές, που ξεχωρίζουν και μένουν αναμνηστικά για πάντα, Χριστουγεννιατικες μπάλες με φωτογραφία, όνομα, ευχές, Στολίδια