Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
FriendsAndFamily.gr-photo-PrasiniSaliara-SaliaraAgapoTiMegaliMouAderfoula

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, για ένα πρωτότυπο δωράκι στη μικρή νεογέννητη αδελφή σου που σίγουρα αγαπάει πολύ την μεγαλύτερη αδελφούλα της.
Το Προσωποποιημένο Δώρο Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, με στάμπα, είναι το διαφορετικό, έξυπνο και οικονομικό δωράκι που μπορείτε να προσφέρετε στο αγοράκι σας είτε σε φιλικό μωρό ηλικίας 3 μηνών, 6μηνών, 9 μηνών, 12 μηνών.
Η βρεφική Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, για αγοράκια ή κοριτσάκια με μήνυμα. είναι ένα το πρωτότυπο δώρο που μπορεί να κάνει ο θείος και η θεία στο ανιψάκι και θα ξεχωρίσει αμέσως από όλα τα συνηθισμένα δώρα που περιλαμβάνει η λεγόμενη προίκα μωρού.
Στο προσωποποιημένο δώρο παιδικών γενεθλίων, Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, που θα επιλέξετε εσείς, μπορείτε να προσθέσετε το όνομα του αγοριού η του κοριτσιού ή την ημερομηνία που θέλετε.
ΠΟΙΟTHTA — JERSEY 180 100% βαμβάκι Ringspun

ΣΤΥΛ — Διπλό στρώμα για εξασφάλιση μεγαλύτερης προστασίας Ρέλι σε χρωματιστή αντίθεση Κλείσιμο με velcro
ONE SIZE

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 6916

6916

InStock

familyandfriends.gr

10,60€