Σαλιάρα για Βρέφη Είμαι Κούκλα και το Ξέρω

Σαλιάρα για Μωρά Κοριτσάκια, Είμαι Κούκλα και το Ξέρω

Κωδικός Προϊόντος: 6510

€12.00

Η βρεφική Σαλιάρα για Μωρά Κοριτσάκια, Είμαι Κούκλα και το Ξέρω

Κατηγορία: .
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Σαλιάρα για Βρέφη Είμαι Κούκλα και το Ξέρω
Σαλιάρα για Μωρά Κοριτσάκια, Είμαι Κούκλα και το Ξέρω, για ένα έξυπνο δωράκι στη μικρή σας κορούλα με όμορφη στάμπα, ιδανικό για κοριτσάκια ηλικίας από 3 μηνών έως 23 μηνών
Η βρεφική Σαλιάρα για Μωρά Κοριτσάκια, Είμαι Κούκλα και το Ξέρω, με μήνυμα, είναι το πρωτότυπο δώρο που μπορεί να κάνει ο θείος και η θεία στο ανιψάκι, ο νονός και η νονά στο βαφτιστήρι, ή ο φίλος στο παιδί του κολλητού του και θα ξεχωρίσει αμέσως από όλα τα συνηθισμένα δώρα που περιλαμβάνει η λεγόμενη προίκα μωρού.
Στο προσωποποιημένο δώρο παιδικών γενεθλίων, Σαλιάρα για Μωρά Κοριτσάκια, Είμαι Κούκλα και το Ξέρω, που θα επιλέξετε εσείς, μπορείτε να προσθέσετε το όνομα του αγοριού η του κοριτσιού ή την ημερομηνία που θέλετε.
Ένα προσωπικό δώρο που δυναμώνει τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις και μένει αναμνηστικό για πάντα στην παιδική ντουλάπα
ΠΟΙΟTHTA — JERSEY 180 100% βαμβάκι Ringspun

ΣΤΥΛ — Διπλό στρώμα για εξασφάλιση μεγαλύτερης προστασίας Ρέλι σε χρωματιστή αντίθεση Κλείσιμο με velcro
ONE SIZE

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά

Αστεία

Για Ποιόν

Για Παιδιά

Δώρο Προσωποποιημένες Σαλιάρες για Μωρά με πρωτότυπες στάμπες και ξεχωριστά προσωπικά μηνύματα. Ενα διαφορετικό δώρο για Αγοράκια και Κοριτσάκια και μωρά 3 μηνών, 6μηνών, 9μηνών, 12 μηνών έως 2 ετών.