Σαλιάρα Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα

Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα

Κωδικός Προϊόντος: 6916

€10.60

Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, για ένα πρωτότυπο δωράκι στη μικρή νεογέννητη αδελφή σου

Κατηγορία: .
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Σαλιάρα Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα
Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, για ένα πρωτότυπο δωράκι στη μικρή νεογέννητη αδελφή σου που σίγουρα αγαπάει πολύ την μεγαλύτερη αδελφούλα της.
Το Προσωποποιημένο Δώρο Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, με στάμπα, είναι το διαφορετικό, έξυπνο και οικονομικό δωράκι που μπορείτε να προσφέρετε στο αγοράκι σας είτε σε φιλικό μωρό ηλικίας 3 μηνών, 6μηνών, 9 μηνών, 12 μηνών.
Η βρεφική Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, για αγοράκια ή κοριτσάκια με μήνυμα. είναι ένα το πρωτότυπο δώρο που μπορεί να κάνει ο θείος και η θεία στο ανιψάκι και θα ξεχωρίσει αμέσως από όλα τα συνηθισμένα δώρα που περιλαμβάνει η λεγόμενη προίκα μωρού.
Στο προσωποποιημένο δώρο παιδικών γενεθλίων, Σαλιάρα Μωρού για Κορίτσι, Αγαπώ τη Μεγάλη μου Αδερφούλα, που θα επιλέξετε εσείς, μπορείτε να προσθέσετε το όνομα του αγοριού η του κοριτσιού ή την ημερομηνία που θέλετε.
ΠΟΙΟTHTA — JERSEY 180 100% βαμβάκι Ringspun

ΣΤΥΛ — Διπλό στρώμα για εξασφάλιση μεγαλύτερης προστασίας Ρέλι σε χρωματιστή αντίθεση Κλείσιμο με velcro
ONE SIZE

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά

Αδερφάκια

Για Ποιόν

Για Παιδιά

Δώρο Προσωποποιημένες Σαλιάρες για Μωρά με πρωτότυπες στάμπες και ξεχωριστά προσωπικά μηνύματα. Ενα διαφορετικό δώρο για Αγοράκια και Κοριτσάκια και μωρά 3 μηνών, 6μηνών, 9μηνών, 12 μηνών έως 2 ετών.