Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Ανδριάνα
familyandfriends.gr-photo-proswpopoihmeno-pazl-gia-koritsia-dentro-me-poulakia-thumb

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Παζλ Δέντρο με Πουλάκια για δώρο σε παιδάκια από τη γιαγιά και τον παππού στην γιορτή και στα γενέθλιά τους!.
Το Προσωποποιημένο puzzle, Παζλ με Φωτογραφία, Όνομα μήνυμα Δώρο για Αγόρια & κορίτσια 5 Ετών, 6 Ετών, 7 Ετών, 8 Ετών με όνομα είναι ένα έξυπνο, διαφορετικό και οικονομικό δωράκι που μπορείτε να αγοράσετε για το παιδί σας ή για το αγοράκι ή κοριτσάκι της φίλης σας ηλικίας 5 ετών.
Το Προσωποποιημένο Παζλ με δική σου Φωτογραφία Δώρο για Αγόρι & κορίτσι στον παιδικό σταθμό, στο νηπιαγωγείο, της Α’ Δημοτικού, Β’ Δημοτικού, Γ’ Δημοτικού με όνομα, 120, 35, 300 κομματια, είναι το διαφορετικό, πρωτότυπο δώρο που μπορεί να κάνει ο νονός και η νονά στο βαφτιστήρι τους, ο θείος και η θεία στο ανιψάκι, η γιαγιά και ο παππους στο εγγονάκι.
Προσωποποιημένο puzzle Παζλ με Φωτογραφίες Δώρο για Αγόρια 5 Ετών μπορεί να είναι το παιδικό δώρο γενεθλίων ( ή δώρο για το παιδικό πάρτι, το δώρο έκπληξη για τις διακοπές) που θα εντυπωσιάσει το αγοράκι ή το κοριτσάκι μόλις το ξετυλίξει και ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα δώρα που θα πάρει το παιδί στα γενέθλιά του, στο παιδικό πάρτι.
Προσωποποιημένο puzzle, Παζλ με δική σας Φωτογραφία & Βούλες Δώρο για Αγόρια στο δημοτικό ή στο νήπιο με την φωτογραφία και το όνομα του παιδιού

Φτιαξε το δικο σου παζλ 120, 35, 300 κομματια, Παζλ κατα παραγγελια, Παζλ με δικη σου φωτογραφια, παζλ για ενηλικες, Προσωποποιημενα παζλ, Παζλ με φωτογραφια, Καδρο με φωτο,

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πάζλ από Χαρτόνι με γυαλιστερή επιφάνεια,
Επιλογές:
Α. Διάσταση περίπου 19Χ28, κομμάτια 35, Β. Διάσταση περίπου 20Χ29, κομμάτια 120, Γ. Διάσταση περίπου 29Χ40 κομμάτια 300
4 χρωμη, Προσωποποιημένη Εκτύπωση, περιλαμβάνεται κουτί που μπαίνει το παζλ,
Το χρώμα της συσκευασίας δώρου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Παζλ Δέντρο με Πουλάκια

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 2734

2734

InStock

familyandfriends.gr

11,90€