Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Όνομα
familyandfriends.gr-puzzle-photo-paszl-me-diko-sas-sxedio-onoma-katheto
prosopopoihmeno-mako-doro-giapaidia-genethlion-happy-birthday-me-onoma-FamilyAndFriends.gr_
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-Pothri-Mpyras-dwro-gia-GENETHLIA-ENHLIKON-HappyBirthday-THUMB
Familyandfriends.gr-.photo-prosopopoihmeni-sokolata-dwro-gia-genethlia---Sokolata-HappyBirthdayName---THUMB
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-Koupa-Me-Koutaliki-dwro-gia-genethlia-enilikon---HappyBirthday-THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το χειροποίητο Δώρο Γενεθλίων Κάθετο Παζλ με δική σας Φωτογραφία, Σχέδιο, Όνομα, είναι το παιχνίδι που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το παιδί που το δίνετε σαν δώρο και μάλλον θα μείνει για πολλά χρόνια στο παιδικό δωμάτιο, δημιουργώντας πάντα μια ξεχωριστή ανάμνηση, ‘’ Το δώρο της Μαμάς, όταν έγινα 7 Ετών, ”

Το Προσωποποιημένο Δώρο Γενεθλίων Κάθετο Παζλ με δική σας Φωτογραφία, Σχέδιο, Όνομα, μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο προσωπικό προσθέτοντας εκτός από το όνομα ή την φωτογραφία του αγοριού ή του κοριτσιού και ένα δικό σας προσωπικό μήνυμα, όπως την ημερομηνία γέννησης, την ηλικία, το Happy Birthday, το Χρόνια Πολλά ή στον φίλο μου, στον κολλητό μου, ό,τι άλλο σκεφτείτε

Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε και κάποιο από τα άλλα προιόντα του familyandfriends.gr όπως, ένα Παραμύθι Γενεθλίων με Όνομα και Φωτογραφία, Τετράδιο Σπιράλ 2 θεμάτων με Όνομα.

Το Προσωποποιημένο δώρο για Άνδρες, Γυναίκες και παιδιά, puzzle, παζλ με Όνομα, Φωτογραφία είναι το παιχνίδι που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το όποιον το προσφέρετε είτε σαν δώρο ονομαστικής γιορτής, γενεθλίων, για γενέθλια.

Το προσωποποιημένο puzzle, παζλ δώρο για τα γενέθλια άνδρα, γυναίκα και αγοριού ή κοριτσιού θα μείνει για πολλά χρόνια στο παιδικό δωμάτιο, δημιουργώντας πάντα μια ξεχωριστή ανάμνηση.

Μοναδικό δώρο Χριστουγεννιάτικο, για τα χριστούγεννα ‘’ Το δώρο της Μαμάς, του νονού, της νονάς, του θείου, της θείας, της γιαγιάς, του παππού όταν έγινα 5 Ετών, 6 Ετών, 7 Ετών, 8 Ετών, 4 Ετών, 9 Ετών, 10 Ετών
Το χειροποίητο δώρο, Προσωποποιημένο puzzle, Κάθετο Παζλ με δική σας Φωτογραφία, Σχέδιο, Όνομα, μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο προσωπικό προσθέτοντας εκτός από το όνομα ή την φωτογραφία του αγοριού ή του κοριτσιού και ένα δικό σας προσωπικό μήνυμα, όπως την ημερομηνία γέννησης, την ηλικία, το Happy Birthday, το Χρόνια Πολλά ή στον φίλο μου, στον κολλητό μου, ότι άλλο σκεφτείτε

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πάζλ από Χαρτόνι με γυαλιστερή επιφάνεια,
Επιλογές:
Α. Διάσταση περίπου 19Χ28, κομμάτια 35
Β. Διάσταση περίπου 20x29, κομμάτια 120
Γ. Διάσταση περίπου 29x40 κομμάτια 300
4 χρωμη Προσωποποιημένη Εκτύπωση
Περιλαμβάνεται κουτί που μπαίνει το παζλ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Κάθετο Παζλ με δική σας Φωτογραφία, Σχέδιο, Όνομα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 1837

1837

InStock

familyandfriends.gr

12,90€