Παζλ με Χρωματιστούς Κύκλους
Αλέξανδρος

Προσωποποιημένο Παζλ με Κύκλους και Φωτογρφία Παιδιού

Κωδικός Προϊόντος: 902

€11.90

Παζλ με χρωματιστούς κύκλους, για αγόρι, με όνομα και φωτογραφία

Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Προσωποποιημένο Παζλ με Κύκλους και Φωτογρφία Παιδιού και Όνομα και έτος, ένα Πρωτότυπο Δώρο Γενεθλίων για Παιδιά, Αγόρι ή κορίτσι που μπορεί να κάνει η νονά στο Βαφτιστήρι.
  Στο Προσωποποιημένο Πασχαλινό Παιχνίδι Πάζλ με Όνομα, μπορεί η Η Νονά να γράψει και την χρονιά που θα δώσει το δώρο στο Βαφτιστήρι της, κάνοντας το πασχαλινό δώρο Μοναδικό που θα δημιουργεί αναμνήσεις για πάντα στο παιδί κα την Μαμά.
  Το Προσωποποιημένο Παζλ με Κύκλους και Φωτογρφία Παιδιού, Όνομα, μπορεί να δοθεί σαν παιδικό δώρο στο παιδικό πάρτι, είτε από τον Παππού και την Γιαγιά στο εγγονάκι τους, είτε από την θεία κα τον θείο στο ανιψάκι τους.
  Επίσης το Προσωποποιημένο Παζλ με Κύκλους και Φωτογρφία Παιδιού, Όνομα, μπορεί να είναι το Δώρο στα παιδικά γενέθλια από την Μαμά ή τον Μπαμπά στο αγοράκι ή το κοριτσάκι τους, που είναι στο νηπιαγωγείο ή το δημοτικό σχολείο και θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα γιατί είναι προσωπικό και ξεχωριστό και θα δημιουργεί αναμνήσεις για πάντα.
  Το χειροποίητο Προσωποποιημένο Παζλ με Κύκλους και Φωτογρφία Παιδιού, όνομα, είναι το παιχνίδι που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το παιδί που το δίνετε σαν δώρο και θα μείνει για πολλά χρόνια στο παιδικό δωμάτιο, δημιουργώντας πάντα μια ξεχωριστή ανάμνηση, ‘’ Το δώρο της Μαμάς, όταν έγινα 7 Ετών, ”
  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Πάζλ από Χαρτόνι 2mm, Διάσταση 21Χ28, 24 Κομμάτια, 4χρωμη Εκτύπωση
  Περιλαμβάνεται το κουτί της συσκευασίας του.

  Προσωποποιημένα Puzzle με Φωτογραφία, Όνομα για αγόρι ή κορίτσι για Δώρο στο παιδικό πάρτυ γενεθλίων για παιδιά 3, 4, 5, 6, 7, 8 ετών, στο. Το πιο ξεχωριστό δημιουργικό παιχνίδι για κάθε Παιδί.
  Παζλ 24 Κομμάτια
  Διάσταση 21cm Χ 29cm, Χαρτόνι 2mm