Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
20??
FamilyAndFriends.gr-photo-formakiPologia-agorakia-ToProtoMouPasxathumb

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Φορμάκι Πόλο για Αγοράκια, Το Πρώτο μου Πάσχα ειναι ενα οικονομικό και πρωτότυπο δώρο που μπορεί να κάνει ο νονός και η νονά στο βαφτιστηρι τους αυτό το Πάσχα!

Το Σιελ  Φορμάκι Πόλο για αγοράκια, Το Πρώτο μου Πάσχα είναι το προσωποποιημένο δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα δώρα που θα λάβει το βαφτιστήρι σας αυτό το Πάσχα! Ενα πρωτότυπο δώρο που θα μείνει για πάντα στη ντουλάπα του παιδιού και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις!

Ποιότητα 220 RIB 1X1 100% Ringspun βαμβάκι πενιέ.

ΣΤΥΛ — ΚΛΑΣΣΙΚΟ Τελειώματα με φάσα. Κοντά μανίκια. Κλείσιμο με τρουκ στον κάβαλο.

















3/6 Μήνες 6/12 Μήνες 12/18 Μήνες 18/23 Μήνες
39/21 42/23 45/25 48/27

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Φορμάκι Πόλο για Αγοράκια, Το Πρώτο μου Πάσχα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 9217

9217

InStock

familyandfriends.gr

14,80€