Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Της Γιαγιάς
Γιαγιά μου Καλό Πάσχα
Γιώργος-Ανδρέας
Familyandfriends.gr-photo-prosopopoihmenes-lampades-H-lampada-Tis-Giagias-Avga-enilikon-se-koyti-dwro-gia-pasxa---THUMB
Familyandfriends.gr-photo-prosopopoihmena-sokolatakia-se-koyti-dwro-gia-pasxa---AbstractAvga---THUMB
Familyandfriends.gr-photo-prosopopoihmeni-sokolata-dwro-gia-pasxa---AvgoNona---THUMB
FamilyAndFriends.gr-PHOTO-keri-KaloPasxaAutiaAvgo-THUMB1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προσωποποιημένο Κουτί με Προσωποποιημένη Πασχαλινή Λαμπάδα Προσωποποιημένη της Μαμάς-Γιαγιάς ή του Μπαμπά-Παππού, Καλό Πάσχα Χρόνια Πολλά, είναι μια πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα για για δώρο Πάσχα τον Παππού ή την γιαγιά και θα ξεχωρίσει!
Χειροποίητη Πασχαλινή Λαμπάδα με διακόσμηση από δερμάτινη κορδέλα σε ροζ, σιελ ή καφέ χρώμα και κορδόνι και στρογγυλό Προσωποποιημένο ξύλινο εικαστικό με ειδική εκτύπωση με όνομα ή Φωτογραφία.
Προσωποποιημένο Κουτί με Πασχαλινή Λαμπάδα Προσωποποιημένη της Μαμάς-Γιαγιάς ή του Μπαμπά-Παππού, με Όνομα σε Κουτί, για να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά για στην γιαγιά την Μαμα, τον Μπαμπά ή τον Παππού το Πάσχα.
Το Πασχαλινό δώρο Λαμπάδα Προσωποποιημένη της Μαμάς-Γιαγιάς ή του Μπαμπά-Παππού, έχει φτιαχτεί αποκλειστικά και μόνο για όποιον κάνετε την παραγγελία σας χειροποίητα.
Μια λαμπάδα ξεχωριστή που θα εντυπωσιάσει την Ανάσταση και θα ξεχωρίσει από όλες τις άλλες που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα αρέσει πολύ και που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια!

Συνδυάστε Προσωποποιημένο Κουτί με Προσωποποιημένη Πασχαλινή Λαμπάδα της Γιαγιάς, Καλό Πάσχα σε Κουτί, Χρόνια Πολλά, με ένα βαζάκι με καραμέλες με το όνομα του Γιαγιάς ή του παππού.

Επιλέξτε για πασχαλινό δώρο της Μαμάς, Γιαγιάς ή του Μπαμπά, Παππού της Νονάς ή τπυ νονού, μια από τις Προσωποποιημένες χειροποίητες πασχαλινές Λαμπάδες με ή χωρίς το αντίστοιχο κουτί που θα είναι ξεχωριστή από όλες τις λαμπάδες που προσφέρατε μέχρι αήμερα.

Αυτό το Πάσχα μπορείτε να κάνετε δώρο μια πρωτότυπη χειροποίητη Λαμπάδα στην Γιαγια, στην Μαμά, στον Μπαμπά ή τον Παππού, μια πρωτότυπη και ξεχωριστή προσωποποιημένη Πασχαλινή Χειροποίητη Λαμπάδα Προσωποποιημένη με Όνομα, σε Κουτί η οποία έχει ξύλινο διακοσμητικό με το όνομα τους, μαζί με το Προσωποποιημένο κουτί με τις ευχές σας, το έτος και όνομα.

Πρωτότυπο Προσωποποιημένο Κουτί με Χειροποίητη Πασχαλινή Λαμπάδα, για την Νονά, με ξύλινο Διακοσμητικό με Όνομα, για να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά και καλό Πασχα στον νονό ή την νονα!
Στο familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα Πασχαλινά δώρα, γενεθλίων και δώρα γιορτών προσωποποιημένα για αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες
Η Προσωποποιημένη χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα μαζί με το Προσωποποιημένο Κουτί Πασχαλινή Χειροποίητη Λαμπάδα Προσωποποιημένη με Όνομα, σε Κουτί, θα φτιαχτεί αποκλειστικά και μόνο για το αγαπημένο σας βαφτιστήρι όταν θα κάνετε την παραγγελία σας!

Στα Προσωποποιημένα δώρα με ή χωρίς Φωτογραφία, για το φίλο ή τη φίλη, τον άνδρα ή τη γυναίκα μπορείτε να αλλάξετε τα κείμενα όπως εσείς θέλετε ανεξάρτητα από την δική μας πρόταση.
Συνδυάστε την Πασχαλινή Χειροποίητη Λαμπάδα Προσωποποιημένη της Μαμάς-Γιαγιάς ή του Μπαμπά-Παππού, σε Κουτί με ξύλινο Διακοσμητικό με Όνομα, Χρόνια Πολλά για αγόρι, Κορίτσι, με ένα κουτί με πασχαλινά σοκολατένια αβγά με το όνομα του παιδιού


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Προσωποποιημένο Πολυτελές Σκληρό Κουτί διαστάσεων 32Χ10Χ5
Χειροποίητη Πασχαλινή Λαμπάδα με διακόσμηση από δερμάτινη κορδέλα σε ροζ, σιελ ή καφέ χρώμα και κορδόνι και στρογγυλό Προσωποποιημένο ξύλινο εικαστικό με ειδική εκτύπωση με όνομα ή Φωτογραφία.
Ξύλινο διακοσμητικό με 8 cm διάμετρο με ειδική εκτύπωση
Λαμπάδες από ξυστό αρωματικό κερί ανάλογα με την διαθεσιμότητα:
α. Πλακέ 30cm X 3 cm Χ 1 cm
β. Στρογγυλή 30cm X 3 cm διάμετρος

Επιλογές Αγοράς
1. Κουτί με Λαμπάδα
2. Μόνο το Κουτί
3. Μόνο την Λαμπάδα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Λαμπάδα Προσωποποιημένη της Μαμάς-Γιαγιάς ή του Μπαμπά-Παππού

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 9637

9637

InStock

familyandfriends.gr

13,86€