Ποδιά Κουζίνας Πασχαλινή " Η Καλύτερη Μαγειρίτσα" Προσωποποιημένη
Η Αφροδίτη
την καλύτερη ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ

Ποδιά Κουζίνας Πασχαλινή “Η Καλύτερη Μαγειρίτσα” Προσωποποιημένη

Κωδικός Προϊόντος: 15876

€19.95

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €26.95
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Ποδιά Κουζίνας Πασχαλινή " Η Καλύτερη Μαγειρίτσα" ΠροσωποποιημένηΈνα ξεχωριστό δώρο και Πρωτότυπο Πασχαλινό Δώρο για την Γιαγιά, την Θεία, την Μαμά, Ποδιά Κουζίνας Πασχαλινή “Η Καλύτερη Μαγειρίτσα” Προσωποποιημένη Δώρο για το πάσχα για κάθε γιαγια που ετοιμάζεται να φτιάξει την μαγειρίτσα αυτό το πάσχα.
Ποδιά Κουζίνας Πασχαλινή “Η Καλύτερη Μαγειρίτσα” Προσωποποιημένη, Ένα Μοναδικό Δώρο για το Πάσχα για να εκφράσετε με ένα ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο για να πείτε χρόνια πολλά στην Γιαγια που θα ετοιμάσει την μαγειρίτσα αυτό το πάσχα και θα είναι η έκπληξη της ημέρας που θα δημιουργεί μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις για αυτό το Πάσχα γιατί θα την κρατήσει για πάντα.
Επίσης η Ποδιά Κουζίνας Πασχαλινή “Η Καλύτερη Μαγειρίτσα” Προσωποποιημένη, μπορεί να δοθεί σαν πασχαλινό δώρο σε κάθε φίλη που θα περάσετε μαζί τις γιορτές του πάσχα και θα φάτε μαζί τον οβελία και την μαγειρίτσα.
Η Ποδιά Κουζίνας Πασχαλινή “Η Καλύτερη Μαγειρίτσα” Προσωποποιημένη είναι ένα ξεχωριστό δωρο για όποιον θα ετοιμάσει το πασχαλινό τραπέζι αυτό το πασχα, δώρο πάσχα για την νονά, μοναδικό δώρο πάσχα για την θεία.
Μπορείτε επίσης να τη συνδυάσετε με ένα προσωποποιημένο Μπουκάλι Κρασί για κάθε αφορμή που θα κάνετε το δώρο ποδιά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μακριά ποδιά 88 εκατοστά μήκος, με τσέπες
Μεγάλη τσέπη με 2 χωρίσματα Ρυθμιζόμενη στο λαιμό με μεταλλικό κούμπωμα.
Polycotton 240 65% πολυέστερ – 35% βαμβάκι.

Πρωτότυπα και χειροποίητα προσωποποιημένα πασχαλινά Δώρα για Άνδρες, δώρο για τον Μπαμπά, για τον Παππού, για τον Νονό ή τον θείο, που θα κάνουν αυτό το πάσχα μοναδικό και αξέχαστο.