Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
MAX
Κείμενο 1
Κείμενο 2
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-TAYTOTHTES-SKYLOUS-dwro-gia-KATOIKIDIA---KokkaloOnoma-THUMB
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------21
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------22
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Έχετε Σκύλο ή γάτα στο σπίτι; Μοναδικες προσωποποιημενες ταυτότητες για το αγαπημένο σας κατοικίδιο με όνομα και άλλα στοιχεία που θέλετε που θα εντυπωσιάσουν όλους στο σπίτι. Η Ταυτότητα για Σκύλους Προσωποποιημένη με Όνομα, Τηλέφωνο ειναι το μοναδικό αξεσουαρ Δώρο για τον σκύλο ή την γάτα σας για να σας βρουν αν το χασετε για λιγο.
Ενα μοναδικό δωρο σε φίλους που έχουν κατοικίδιο σκύλο ή γατα είναι τα προσωποποιημένα αξεσουαρ, μπολ, κολάρα, λουρια, ταυτοτητες, κονκαρδες, σουπλα για κατοικιδια, σκυλους και γατες από το familyandfriends.gr.
Ταυτότητα για Σκύλους Προσωποποιημένη με Όνομα, Τηλέφωνο ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων για κάθε φίλο ή φίλη που έχει σκύλο στο σπίτι.
Κονκάρδα για Σκύλο Προσωποποιημένη με Όνομα, Τηλέφωνο είναι το ξεχωριστό δώρο για γενέθλια στην γιαγια ‘η τον παππού για τον αγαπημενο τους σκύλο ή γατα που τους κάνει παρεα στο σπιτι.
Ταυτότητα για Σκύλους Προσωποποιημένη με Όνομα, Τηλέφωνο μοναδικό δωρο στη νονα, νονο για το φορέσει στο σκύλο της.
Μπόλ για Σκύλους με Κορώνα, Προσωποποιημένο με Όνομα μοναδικό δωρο στον θείο ή την θεία για το φορέσουν στο σκύλο τους.
Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα κολάρο για σκύλους με όνομα ή φωτογραφία
Ένα πραγματικά οικονομικό και μοναδικό αναμνηστικό δωράκι πάρτι για κορίτσια στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό.
κονκαρδα σκυλου προσωποποιημεννη με ονομα, ταυτοτητα σκυλου προσωποποιημεννη με ονομα θεσσαλονικη, ταυτοτητα σκυλου προσωποποιημεννη με ονομα pet city.
ηλεκτρονικη ταυτοτητα σκυλου προσωποποιημεννη με ονομα τιμη, περιλαιμιο σκυλου προσωποποιημεννη με ονομα με ταυτοτητα.
χειροποιητες ταυτοτητες σκυλων, μεταλλικες ταυτοτητες για σκυλου προσωποποιημεννη με ονομας, χαραγμενες ταυτοτητες σκυλων, κονκαρδες σκυλων, φτιαξε ταυτοτητα σκυλου προσωποποιημεννη με ονομα.
χειροποιητες ταυτοτητες σκυλων, ταυτοτητες σκυλων αθηνα, χαραγμενες ταυτοτητες σκυλων, περιλαιμιο σκυλου προσωποποιημεννη με ονομα με ταυτοτητα.
ταυτοτητα σκυλου προσωποποιημεννη με ονομα pet city, κονκαρδες σκυλων, ηλεκτρονικη ταυτοτητα σκυλου, προσωποποιημεννη με ονομα τιμη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μεταλλική Ταυτότητα Κονκάρδα
Διαστάσεις περίπου 3,9 cm Χ 2,9 cm Προσωποποιημένη 4 χρωμη εδική εκτύπωση. Το χρώμα της συσκευασίας δώρου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα
.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Ταυτότητα για Σκύλους Προσωποποιημένη με Όνομα, Τηλέφωνο

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 19026

19026

InStock

familyandfriends.gr

8,90€