του Γιώργου
25-12-2016

Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία, τα πρώτα μου Χριστούγεννα

Κωδικός Προϊόντος: 12559

€14.90

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €19.90
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-xionompala-dwro-gia-xristougenna–PhotoTaProtaXristougenna-THUMBΑυτά τα Χριστούγεννα κάντε δώρο σε παιδιά και μεγάλους τα μοναδικά προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες και χιονόμπαλες που ξεχωρίζουν από όλα όσα έχετε αγοράσει τα προηγούμενα χρόνια.
  Η Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία, τα πρώτα μου Χριστούγεννα για το μωρό σας είναι το διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνετε είτε στο παιδί σας είτε σε κάθε αγόρι ή κορίτσι στο φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον που θα ξεχωρίσει και θα στολίζει το σπίτι τους όχι μόνο αυτές τις γιορτές αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις κάθε φορά που θα το βλέπουν.
  Η προσωποποιημένη Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία, τα πρώτα μου Χριστούγεννα και έτος είναι το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για καθε αγοράκι ή κοριτσάκι που θα ζήσει τα πρώτα του Χριστούγεννα, εκτόσ από το παιχνίδι θα τα εντυπωσιάσει γιατί ξεχωρίζει από όλα τα άλλα και φτιάχνεται αποκλειστικά για αυτούς.
  Τα πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με φωτογραφία, Ευχή και έτος είναι το δώρο που θα κάνει η νονά στο βαπτιστήρι ή θεία στο ανηψάκι της ή η γιαγια σο εγγονάκι της και θα μείνει για πάντα θυμίζοντας την στιγμή που το προσφέρατε.
  Η Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία, τα πρώτα μου Χριστούγεννα είναι ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο για να πείτε χρόνια πολλά στο παππου ή την γιαγιά τον νονό ή την νονά!
  Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία, τα πρώτα μου Χριστούγεννα είναι ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο ακόμα και για κάθε οικογενειακό φίλο.

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
  Παραδοσιακή Χιονόμπαλα Παχνίδι
  Υψηλής ποιότητας θόλος για 3D απεικόνιση
  Γεμάτο με υγρό και χιόνι, πιστοποιημένο και ασφαλές για παιδιά
  Εικαστικό με 4 χρωμη εκτύπωση δύο όψεων που μπαίνει μέσα στην χιονόμπαλα και κουμπώνει με ειδικό τρόπο.
  Διαστάσεις: 12 cm Χ 12 cm περίπου

  Μοναδικά προσοποποιημένα δώρα για την Θεία ή τον Θείο με Όνομα, ευχές ή αφιέρωση, ημερομηνία ή Φωτογραφία για να πείτε χρόνια πολλά γιορτή ή τα γενέθλια της.