Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Μαμά
Χρόνια Πολλά!
Σπύρος, Άννα
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-keri-se-pothri-dwro-gia-giorth-mhteras---MamaKardia-THUMB
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------5
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------4
familyandfriends.gr---------------------------------------------------------------------------3

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα διαφορετικό δώρο Πρωτότυπο για την Μαμά, Κερί σε Ποτήρι με Καρδιά Προσωποποιημένο Δώρο για την Μαμά για την Γιορτή της Μητέρας με Όνομα και Ημερομηνία, για να πείτε Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη σας Μαμά.
Ενα μοναδικό δώρο που θα είναι η έκπληξη της βραδιάς, Κερί σε Ποτήρι με Καρδιά Προσωποποιημένο Δώρο για την Μαμά για να εκφράσετε την αγάπη σας με ένα ξεχωριστό τρόπο.
Το Κερί σε Ποτήρι με Καρδιά Προσωποποιημένο Δώρο για την Μαμά, για την Γιορτή της Μητέρας, με όνομα μπορεί να είναι αφορμή να κάνετε μοναδική και ξεχωριστή και αξέχαστη την φετινή την γιορτή της μητέρας για όλη την οικογένεια.
Επίσης το Κερί σε Ποτήρι με Καρδιά Προσωποποιημένο Δώρο για την Μαμά, για την Γιορτή της Μητέρας μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό δώρο με αφορμή τα γενέθλια ή την γιορτη της αγαπημενης σας μαμας!
Κερί σε Ποτήρι Προσωποποιημένο Δώρο για την Μαμά, για την Γιορτή της Μητέρας ένα Μοναδικό προσωποποιημένο δώρο που δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις για πάντα γιατί φτιάχνεται αποκλειστικά για την δική σας μας όταν κανετε την παραγγελία σας
Μπορείτε επίσης να τη συνδυάσετε με μια προσωποποιημένη ποδιά κουζίνας για την Μαμά ή την Γιαγιά
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Αρωματικό Κερί σε Ποτήρι
Διάσταση Ποτηριού 9cm Ύψος, 5cm Διάμετρος
4χρωμη εκτύπωση σε αυτοκόλλητο


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Κερί σε Ποτήρι με Καρδιά Προσωποποιημένο Δώρο για την Μαμά

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 16929

16929

InStock

familyandfriends.gr

12,90€