Σουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο..., Σετ 4τμχ
Στον καλύτερο δάσκαλο του κόσμου
κ. Αλέξανδρο
Δημητριάδη, ΕΤΟΣ

Σουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο…, Σετ 4τμχ

Κωδικός Προϊόντος: 17352

€18.00

Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Σουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο..., Σετ 4τμχΣουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο …, Σετ 4τμχ, για Δάσκαλο, Δασκάλα, που θα την εντυπωσιάσει και θα δείξετε ότι την θυμηθήκατε και ψάξατε για το δώρο της!
Κάντε και εσείς ένα μοναδικό Σουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο …, Σετ 4τμχ, με Ημερομηνία, όνόματα, έτος, στην Γυναίκα σας ή τον ανδρα σας με αφορμή την όποια επέτειο ή γιορτή γιορτάζετε ή την ονομαστική γιορτή του.
Το Σουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο …, Σετ 4τμχ, είναι ένα μοναδικό δώρο για να ευχηθείτε σε κάθε συνεργάτη στο γραφείο ή εκτός γραφείου με αφορμή την γορτή του ή κάποιο εταιρικό γεγονός.
Το Σουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο …, Σετ 4τμχ, φτιάχνεται κάθε φορά αποκλειστικά μόνο για την δική σας δασκαλα, δάσκαλο ή για τον δικό σας, φίλο, φίλη ή συνεργάτη και μένει για πάντα αναμνηστικό.
Σουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο …, Σετ 4τμχ, με Ημερομηνία, είναι ένα ξεχωριστό δώρο και για κάθε ονομαστική γιορτή
Το Σουβέρ Δώρο Προσωποποιημένο, στον Καλύτερο …, Σετ 4τμχ, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ με Ονόματα, μπορεί να είναι το δώρο με αφορμή τα γενέθλια ή την γιορτή της δασκάλας ή του δάσκαλου και θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και φτιάχνεται αποκλειστικά για την δική σας δασκάλα ή δασκαλο.
Είναι επίσης ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δωράκι για κάθε καθηγητή σας εργάζεται κάθε μέρα αρκετές ώρες στο γραφείο με το κομπιούτερ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τέσσερα (4) Γυάλινα Σουβέρ με πολυτελές σκληρό κουτί
Μέγεθος 10 x 10 cm
4χρωμη εκτύπωση με προσωποποιημένο εικαστικό

Επιπλέον Πληροφορίες

Για Ποιόν

Άντρες

Χαρακτηριστικά

Μπαμπάς

Ξεχωριστά και Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα Γενεθλίων για Άνδρες, για Γυναίκες και Παιδιά, Αγόρια ή Κορίτσια που μένουν αξέχαστα και δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.