Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Όνομα, Έτος
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
2017

Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Όνομα, Έτος

Κωδικός Προϊόντος: 17403

€14.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €19.50
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Όνομα, ΈτοςΈνα ξεχωριστό και διαφορετικό δώρο γενεθλίων ή ονομαστικής Γιορτής για άνδρες με οποιοαδήποτε αφορμή, Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Όνομα, Έτος, είναι το δώρο που θα εντυπωσιάσει την ώρα που θα το προσφέρετε.
Το Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Όνομα, Έτος είναι ένα διαφορετικό δώρο για τον Δάσκαλο του παιδιού, τώρα που η σχολική χρονιά τελειώνει και θα μείνει αναμνηστικό για πάντα.
Το Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Όνομα, Έτος μπορείτε να το προσφέρετε στον μπαμπα για δώρο γενεθλίων η δώρο γιορτής καθώς με κάθε άλλη αφορμή που θέλετε να δείξετε πόσο τον αγαπάτε και ότι τον θυμηθήκατε.
Τα Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Όνομα, Έτος είναι το δώρο που ξεχωρίζει γιατί φτιάχνεται αποκλειστικά για όποιον επιλέξετε εσείς και θα πινει την μπύρα του της δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις κάθε φορά.
Το Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Όνομα, είναι το ξεχωριστό Δώρο για την Γιορτή του πατέρα και θα στολίζει για πολλά χρόνια την κουζίνα της μαμας.
Το Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι Προσωποποιημένο, με Αφιέρωση, Έτος μπορεί να είναι και το δώρο ονομαστικής γιορτής για τον νονό, δώρο για τον θείο, δώρο για τον παππού που γιορτάζει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Γυάλινο Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι, 4 χρωμη ειδική εκτύπωση
Διαστάσεις: 8,5cm διάμετρος, 15 cm ύψος περίπου 500 ml

Ξεχωριστά και Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα Γενεθλίων για Άνδρες, για Γυναίκες και Παιδιά, Αγόρια ή Κορίτσια που μένουν αξέχαστα και δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.