Ποτήρι Μπύρας με μπάλα, Προσωποποιημενο Δώρο με Όνομα
ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ
Γιάννης, ΕΤΟΣ

Ποτήρι Μπύρας με μπάλα, Προσωποποιημενο Δώρο με Όνομα

Κωδικός Προϊόντος: 17543

€14.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €19.50
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Ποτήρι Μπύρας με μπάλα, Προσωποποιημενο Δώρο με ΌνομαΈνα ξεχωριστό και διαφορετικό δώρο γενεθλίων ή ονομαστικής Γιορτής για άνδρες με οποιοαδήποτε αφορμή, Ποτήρι Μπύρας με μπάλα, Προσωποποιημενο Δώρο με Όνομα, Έτος, είναι το δώρο που θα εντυπωσιάσει την ώρα που θα το προσφέρετε τον αποδέκτη.
Το Ποτήρι Μπύρας με μπάλα, Προσωποποιημενο Δώρο με Όνομα, Έτος είναι ένα διαφορετικό δώρο για τον μπαμπα με αφορμη την Γιορτή του πατερα που είναι καθε ιούνιο.
Το Ποτήρι Μπύρας με μπάλα, Προσωποποιημενο Δώρο με Όνομα, Έτος μπορείτε να το προσφέρετε στον μπαμπα για δώρο γενεθλίων η δώρο γιορτής καθώς με κάθε άλλη αφορμή που θέλετε να δείξετε πόσο τον αγαπάτε και ότι τον θυμηθήκατε.
Τα Προσωποποιημενο Δώρο Ποτήρι Μπύρας, με Όνομα, Έτος είναι το δώρο που ξεχωρίζει γιατί φτιάχνεται αποκλειστικά για όποιον επιλέξετε εσείς και θα πινει την μπύρα του της δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις κάθε φορά.
Το Προσωποποιημενο Δώρο Ποτήρι Μπύρας, The Best με Όνομα, είναι το ξεχωριστό Δώρο γενεθλιων για ανδρες και γυναίκες και θα πίνουν για πολλά χρόνια την μπύρα τους.
Το Ποτήρι Μπύρας με μπάλα, Προσωποποιημενο Δώρο με Όνομα μπορεί να είναι και το δώρο ονομαστικής γιορτής για τον νονό, δώρο ονομαστικής γιορτής για τον θείο, δώρο ονομαστικής γιορτής για τον παππού που γιορτάζει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Γυάλινο Ποτήρι Μπύρας με Χερούλι, 4 χρωμη ειδική εκτύπωση
Διαστάσεις: 8,5cm διάμετρος, 15 cm ύψος περίπου 500 ml

Μοναδικά και Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα για Άνδρες, για Δώρο Γενεθλίων, γιορτής, για επέτειο, για φίλους, για αποφοίτηση, για περαστικά και για κάθε αφορμή για δώρο σε κάθε Άνδρα που μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.