Νεσεσέρ Δώρο για Γυναίκες, Προσωποποιημένο με Όνομα και Αφιέρωση
κα Αλεξάνδρα
Σας ευχαριστώ για την όμορφη χρονιά
Κακογίαννη Κατερίνα ❤

Νεσεσέρ Δώρο για Γυναίκες, Προσωποποιημένο με Όνομα και Αφιέρωση

Κωδικός Προϊόντος: 17415

€9.90

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €16.90
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Νεσεσέρ Δώρο για Γυναίκες, Προσωποποιημένο με Όνομα και ΑφιέρωσηΈνα Πρωτότυπο και διαφορετικό δώρο γενεθλίων ή ονομαστικής Γιορτής για γυναίκες με οποιοαδήποτε αφορμή, Νεσεσέρ Δώρο για Γυναίκες, Προσωποποιημένο με Όνομα και Αφιέρωση, είναι το δώρο που θα εντυπωσιάσει την ώρα που θα το προσφέρετε την δασκαλα, την μαμα, την θεία ή την νονά.
Το Νεσεσέρ Δώρο για Γυναίκες, Προσωποποιημένο με Όνομα και Αφιέρωση, είναι ένα διαφορετικό δώρο για τον Δάσκαλο του παιδιού, τώρα που η σχολική χρονιά τελειώνει για να βάζει τα καθημερινα καλλυντικά της και θα μείνει αναμνηστικό για πάντα.
Το Νεσεσέρ για τα καλλυντικά για Γυναικες, με δικό σας Μήνυμα και Ήμερομηνία μπορείτε να το προσφέρετε στην μαμα για δώρο γενεθλίων η δώρο γιορτής καθώς με κάθε άλλη αφορμή που θέλετε να δείξετε πόσο την αγαπάτε και ότι την θυμηθήκατε.
Τα Νεσεσέρ Δώρο για Γυναίκες, Προσωποποιημένο με Όνομα και Αφιέρωση, Όνομα, Έτος είναι το δώρο που ξεχωρίζει γιατί φτιάχνεται αποκλειστικά για όποιον επιλέξετε εσείς και θα το χρησιμοποιεί κάθε μέρα για τα καλλυντικά της δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις κάθε φορά.
Νεσεσέρ Προσωποποιημένο για Γυναικες, με δικό σας Μήνυμα, με Αφιέρωση, Όνομα, είναι το ξεχωριστό Δώρο για την Γιορτή της μητερας και θα στολίζει για πολλά χρόνια την ντουλαπα της μαμας.
Το Νεσεσέρ Δώρο για Γυναίκες, Προσωποποιημένο με Όνομα, με δικό σας Μήνυμα και Έτος μπορεί να είναι και το δώρο ονομαστικής γιορτής για την νονό, δώρο γενεθλιων για την θεία, δώρο για την ονομαστική γιορτή της γιαγιας που γιορτάζει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Υφασμάτινο Νεσεσέρ κόκκινου χρώματος
Διαστάσεις: 14cm X 21cm
4χρωμη εκτύπωση με προσωποποιημένο εικαστικό

Ξεχωριστά και Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα Γενεθλίων για Άνδρες, για Γυναίκες και Παιδιά, Αγόρια ή Κορίτσια που μένουν αξέχαστα και δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.