Μπρελόκ Προσωποποιημένο, No 1 για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο
Teacher
Αχιλλέας Ζήσης

Μπρελόκ Προσωποποιημένο, No 1 για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο

Κωδικός Προϊόντος: 17337

€8.90

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €13.90
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Μπρελόκ Προσωποποιημένο, No 1 για την Δασκάλα ή τον ΔάσκαλοΤο Δώρο για τη Δασκάλα, Μπρελόκ Προσωποποιημένο, No 1 για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο, με Όνομα είναι ένα μοναδικό αναμνηστικό δώρο για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο του παιδιού σας, με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς!
Στο familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων και δώρα γιορτών προσωποποιημένα για αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες
Το Μπρελόκ Προσωποποιημένο, No 1 για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο, είναι το δώρο που θα ενθουσιάσει την δασκάλα του παιδιού σας και θα το κρατήσει σαν αναμνηστικό της σχολικής χρονιάς για πάντα! Το Δώρο για τον Δασκαλο Μπρελόκ Προσωποποιημένο, No 1 για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο είναι το δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και φτιάχνεται αποκλειστικά για την δική σας δασκάλα ή δάσκαλο.
Είναι επίσης ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δωράκι για κάθε καθηγητή σας που σας βοήθησε να εξελιχθείτε και να μάθετε πολλά νέα πράγματα την χρονιά που πέρασε.
Στα Προσωποποιημένα δώρα με ή χωρίς Φωτογραφία, για την δασκάλα ή τον δάσκαλο μπορείτε να αλλάξετε τα κείμενα όπως εσείς θέλετε ανεξάρτητα από την δική μας πρόταση.
Το Δώρο Μπρελόκ Προσωποποιημένο, No 1 για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο, είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο αναμνηστικό δώρο για τη Δασκάλα με αφορμή τη γιορτή της , τα γενέθλιά της, το τέλος της σχολικής χρονιάς ή οποιαδήποτε άλλη αφορμή που θα δημιουργεί κάθε στιγμή μοναδικές αναμνήσεις!
Συνδυάστε το Δώρο για την Δασκάλα, Μπρελόκ Προσωποποιημένο,με ένα προσωποποιημένο βαζάκι με καραμέλες με όνομα!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ασημί Μεταλλικό Μπρελόκ με 4χρωμη εκτύπωση
Διάσταση 7cm χ 3cm
Συμπεριλαμβάνεται κουτί

Επιπλέον Πληροφορίες

Για Ποιόν

Άντρες

Χαρακτηριστικά

Μπαμπάς

Ξεχωριστά και Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα Γενεθλίων για Άνδρες, για Γυναίκες και Παιδιά, Αγόρια ή Κορίτσια που μένουν αξέχαστα και δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.