Θήκη Ξύλινη για Post it, με γραβάτα, Δώρο για Άνδρες Προσωποποιημένη
Ο Μπαμπάς
δεν ξεχνά...
... τα σημειώνει όλα!

Θήκη Ξύλινη για Post it, με γραβάτα, Δώρο για Άνδρες Προσωποποιημένη

Κωδικός Προϊόντος: 17582

€29.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €36.50
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Θήκη Ξύλινη για Post it, με γραβάτα, Δώρο για Άνδρες ΠροσωποποιημένηΈνα Μοναδικό Προσωποποιημένο Δώρο για κάθε γραφείο Θήκη Ξύλινη για Post it, με γραβάτα, Δώρο για Άνδρες Προσωποποιημένη, για το γραφείο τoυ Μπαμπά, για σημειώσεις στο γραφείο με όνομα, ημερομηνία ξεχωριστό.
Ένα μοναδικό αναμνηστικό δώρο για την Γιορτή του Πατέρα, Θήκη Ξύλινη για Post it, με γραβάτα, Δώρο για Άνδρες Προσωποποιημένη, για το γραφείο τoυ Μπαμπα΄με Ονόματα με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς ή κάθε άλλη αφορμή.
Στο familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων και δώρα γιορτών προσωποποιημένα για αγόρια και κορίτσια, ανδρες και γυναίκες
Ο Μπαμπάς και Ο νονός όπως είναι φυσικό δουλεύουν πολλές ώρες στο γραφείο της κάθε μέρα έτσι το Προσωποποιημένο δώρο, Θήκη Ξύλινη για Post it, με γραβάτα, Δώρο για Άνδρες Προσωποποιημένη, για το γραφείο τoυ Μπαμπά ή του νονού με Ονόματα, ημερομηνία, είναι το δώρο που θα την ενθουσιάσει, θα το χρησιμοποιεί κάθε μέρα καθώς θα δουλεύει.
Το δώρο Θήκη Ξύλινη για Post it, με γραβάτα, Δώρο για Άνδρες Προσωποποιημένη, για το γραφείο τoυ θείου, του Παππού μπορεί να είναι το δώρο με αφορμή τα γενέθλια ή την γιορτή της δασκάλας ή του δάσκαλου και θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και φτιάχνεται αποκλειστικά για την δική σας δασκάλα ή δασκαλο.
Είναι επίσης ένα πρωτότυπο δωράκι για κάθε συνεργάτη σας στη διυλειά Θήκη Ξύλινη για Post it, με γραβάτα, Δώρο για Άνδρες Που εργάζεται κάθε μέρα αρκετές ώρες στο γραφείο.
Στα Προσωποποιημένα δώρα με Φωτογραφία, Όνομα Mouse Pad για το γραφειο μπορείτε να αλλάξετε τα κείμενα όπως εσείς θέλετε ανεξάρτητα από την δική μας πρόταση ανάλογα με αυτόν που θέλετε να το προσφέρετε.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ξύλινη Θήκη για post it από Μαόνι
Μέγεθος 16 x 11 cm για χαρτάκια 7,5 x 7,5 cm
4χρωμη εκτύπωση με προσωποποιημένο εικαστικό

Επιπλέον Πληροφορίες

Για Ποιόν

Άντρες

Χαρακτηριστικά

Μπαμπάς

Ξεχωριστά και Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα Γενεθλίων για Άνδρες, για Γυναίκες και Παιδιά, Αγόρια ή Κορίτσια που μένουν αξέχαστα και δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.