Δώρο Μπρελόκ για Χρόνια Πολλά, Προσωποποιημένο με έτος
Χρόνια Πολλά
ETOΣ

Δώρο Μπρελόκ για Χρόνια Πολλά, Προσωποποιημένο με έτος

Κωδικός Προϊόντος: 17593

€8.90

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €13.90
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Δώρο Μπρελόκ για Χρόνια Πολλά, Προσωποποιημένο με έτοςΤο Δώρο Μπρελόκ για Χρόνια Πολλά, Προσωποποιημένο με έτος είναι ένα μοναδικό δώρο για τον μπαμπα, με αφορμή την γιορτη του πατερα που είναι καθε ιούνιο!
Στο familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων και δώρα ονοματικών γιορτών προσωποποιημένα για αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες
Το Δώρο Μπρελόκ για Χρόνια Πολλά, Προσωποποιημένο με έτος, είναι το δώρο που θα ενθουσιάσει τον μπαμπα και θα το χρησιμοποιει καθε μερα εχοντας βάλει τα κλειδιά του!
Το Δώρο Μπρελόκ για Χρόνια Πολλά, Προσωποποιημένο με έτος είναι το δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα που εχετε κανει στον μπαμπα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και φτιάχνεται αποκλειστικά για την δικο σας μπαμπα γιατι εχει το ονομα σας.
Είναι επίσης ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δωράκι για κάθε αφορμη που θελετε να κανετε ενα δωρο εκπληξη στον μπαμπα.
Στα Προσωποποιημένα δώρα με ή χωρίς Φωτογραφία, μπορείτε να αλλάξετε τα κείμενα όπως εσείς θέλετε ανεξάρτητα από την δική μας πρόταση.
Το Δώρο Μπρελόκ για Χρόνια Πολλά, Προσωποποιημένο με έτος, είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο γενεθλιων για τον μπαμπα ή δωρο ονομαστικής γιορτής που θα δημιουργεί κάθε στιγμή μοναδικές αναμνήσεις!
Συνδυάστε το Δώρο I love my Dad, Δώρο Μπρελόκ Προσωποποιημένο, με Όνομα, με ένα προσωποποιημένο βαζάκι με καραμέλες με όνομα!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ασημί Μεταλλικό Μπρελόκ με 4χρωμη εκτύπωση
Διάσταση 7cm χ 3cm
Συμπεριλαμβάνεται κουτί

Επιπλέον Πληροφορίες

Για Ποιόν

Άντρες

Χαρακτηριστικά

Μπαμπάς

Ξεχωριστά και Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα Γενεθλίων για Άνδρες, για Γυναίκες και Παιδιά, Αγόρια ή Κορίτσια που μένουν αξέχαστα και δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.