Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Κατερίνα Αντωνοπούλου
ΕΤΟΣ
κα. Παπαδοπούλου
Familyandfriends.gr-photo-prosopopoihmena-sokolatakia-se-koyti-dwro-gia-daskalous---StinKaliteriDaskalaOnoma---THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα μοναδικό αναμνηστικό δώρο για την Δασκάλα ή τον Δάσκαλο του παιδιού σας, Προσωποποιημένo Δώρο για Δασκάλα, Κουτί με Σοκολατάκια, Όνομα με Ονόματα με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς ή κάθε άλλη αφορμή.
Στο familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων και δώρα γιορτών προσωποποιημένα για αγόρια και κορίτσια, ανδρες και γυναίκες
Η Δασκαλα σας όπως είναι φυσικό είναι ένα ξεχωριστό πρόσωπο στην καθημερινότητα και την ζωή του καθε παιδιού που πηγαίνει σε οποιαδήποτε βαθμίδα της σχολικής εκπαίδευσης έτσι το Προσωποποιημένο δώρο, Προσωποποιημένo Δώρο για Δασκάλα, Κουτί με Σοκολατάκια, Όνομα και ημερομηνία, είναι το δώρο που θα την ενθουσιάσει, και θα το κρατήσει σαν αναμνηστικό της σχολικής χρονιάς για πάντα.
Το Προσωποποιημένo Δώρο για Δασκάλα, Κουτί με Σοκολατάκια, Όνομα, μπορεί να είναι το δώρο με αφορμή τα γενέθλια ή την γιορτή της δασκάλας ή του δάσκαλου και θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και φτιάχνεται αποκλειστικά για την δική σας δασκάλα ή δασκαλο.
Είναι επίσης ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δωράκι για κάθε καθηγητή σας που σας βοήθησε να εξελιχθείται και να μάθετε πολλά νέα πράγματα την χρονία που περασε.
Στα Προσωποποιημένα δώρα με ή χωρίς Φωτογραφία, Κουτί με Σοκολατάκια, Όνομα για την δασκάλα ή τονυ δασκάλο μπορείτε να αλλάξετε τα κείμενα όπως εσείς θέλετε ανεξάρτητα από την δική μας πρόταση.
Το Προσωποποιημένo Δώρο για Δασκάλα, Κουτί με Σοκολατάκια και Όνομα, θα κρατηθεί σαν αναμνηστικό για πάντα από κάθε δάσκαλο ή δασκάλα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Κουτί διαστάσεων 20cm X 20cm, με 400 γραμμάρια περίπου, Σοκολατάκια πραλίνες με διάφορες γεύσεις
Προσωποποιημένο περιτύλιγμα με εκτύπωση 4χρωμη σε πολυτελές χαρτί

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Προσωποποιημένo Δώρο για Δασκάλα, Κουτί με Σοκολατάκια, Όνομα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 17096

17096

InStock

familyandfriends.gr

27,90€