Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ
Βίκυ Αλεξοπούλου-ΕΤΟΣ

Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ

Κωδικός Προϊόντος: 17343

€18.00

Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ
Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ, που θα την εντυπωσιάσει και θα δείξετε ότι την θυμηθήκατε και ψάξατε για το δώρο της!
Κάντε και εσείς ένα μοναδικό Δώρο Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ, με Ημερομηνία, όνόματα, έτος, στην Γυναίκα σας ή τον ανδρα σας με αφορμή την όποια επέτειο ή γιορτή γιορτάζετε ή την ονομαστική γιορτή του.
Το Δώρο Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ, είναι ένα μοναδικό δώρο για να ευχηθείτε σε κάθε συνεργάτη στο γραφείο ή εκτός γραφείου με αφορμή την γορτή του ή κάποιο εταιρικό γεγονός.
Το Δώρο Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ, φτιάχνεται κάθε φορά αποκλειστικά μόνο για την δική σας δασκαλα, δάσκαλο ή για τον δικό σας, φίλο, φίλη ή συνεργάτη και μένει για πάντα αναμνηστικό.
Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ με Ημερομηνία, είναι ένα ξεχωριστό δώρο και για κάθε ονομαστική γιορτή
Το δώρο Προσωποποιημένο Σουβέρ Best Teacher, για Δάσκαλο, Δασκάλα, Σετ 4τμχ με Ονόματα, μπορεί να είναι το δώρο με αφορμή τα γενέθλια ή την γιορτή της δασκάλας ή του δάσκαλου και θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και φτιάχνεται αποκλειστικά για την δική σας δασκάλα ή δασκαλο.
Είναι επίσης ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δωράκι για κάθε καθηγητή σας εργάζεται κάθε μέρα αρκετές ώρες στο γραφείο με το κομπιούτερ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τέσσερα (4) Γυάλινα Σουβέρ με πολυτελές σκληρό κουτί
Μέγεθος 10 x 10 cm
4χρωμη εκτύπωση με προσωποποιημένο εικαστικό

Επιπλέον Πληροφορίες

Για Ποιόν

Άντρες

Χαρακτηριστικά

Μπαμπάς

Πρωτότυπα αναμνηστικά Προσωποποιημένα Δώρα για την Δασκάλα του δημοτικού, του νηπιαγωγείου, τον Δάσκαλο, δασκαλες, δασκαλους, τον προπονητή, τον καθηγητή του Παιδιού σας στο Σχολείο, που ξεχωρίζουν και μένουν αξέχαστα.