Πασχαλινό Δώρο για τον Δάσκαλο, Σοκολάτα με Όνομα και Ευχή
Πάσχα ΕΤΟΣ
Στον δάσκαλο μας με αγάπη
Χρόνια Πολλά & Καλό Πάσχα

Πασχαλινό Δώρο για τον Δάσκαλο, Σοκολάτα με Όνομα και Ευχή

Κωδικός Προϊόντος: 15782

€6.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €10.00
ΤΙΜΕΣ με ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο ΚΑΛΑΘΙ
1-4 5-15 16+
€6.50 €5.53 €4.55
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Πασχαλινό Δώρο για τον Δάσκαλο, Σοκολάτα με Όνομα και ΕυχήΤο Πασχαλινό Δώρο για τον Δάσκαλο, Σοκολάτα με Όνομα και Ευχή, αναμνηστικό δώρο για τον δάσκαλο ή την δασκάλα σας πριν τις διακοπές του πασχα είναι είναι μοναδικό και ξεχωριστό γιατί έχει το όνομα σας και τα χρόνια πολλά για το πάσχα.
Το Δώρο για το πασχα, Προσωποποιημένη Σοκολάτα, Πασχαλινό Δώρο για τον Δάσκαλο, Σοκολάτα με Όνομα και Ευχή και αφιέρωση, για να ευχηθείτε καλές διακοπές του πασχα στον αγαπημένο δάσκαλο ή στην αγαπημένη δασκάλα του παιδιού σας, με ένα ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο με ένα πολύ προσωπικό δώρο.
Επίσης το πασχαλινό δώρο Προσωποποιημένη Σοκολάτα, με όνομα και αφιέρωση μπορεί να δοθεί σαν δώρο, με οποιαδήποτε αφορμή σε όποιον εσείς θέλετε αν στην θέση του κειμένου που μπορεί να αλλαξει γράψετε τις ευχές σας για αυτόν που θέλετε να προσφέρετε το μοναδικό που θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή!
Μπορείτε επίσης να τη συνδυάσετε με μια αναμνηστική κούπα με μήνυμα στον καλύτερο δάσκαλο που θα μπορεί να πίνει τον καφέ του ή το όποιο άλλο αγαπημένο του ρόφημα.
Το Πασχαλινό Δώρο για τον Δάσκαλο, Σοκολάτα με Όνομα και Ευχή φτιάχνεται μόλις εσείς το παραγγείλετε αποκλειστικά για το δικό σας δώρο.
Μπορείτε επίσης να τη συνδυάσετε με ένα αναμνηστικό κάδρο για τον καλύτερο δάσκαλο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Σοκολάτα Γάλακτος 100γρ
Προσωποποιημένη 4χρωμη εκτύπωση

Πρωτότυπα αναμνηστικά Προσωποποιημένα Δώρα για την Δασκάλα του δημοτικού, του νηπιαγωγείου, τον Δάσκαλο, δασκαλες, δασκαλους, τον προπονητή, τον καθηγητή του Παιδιού σας στο Σχολείο, που ξεχωρίζουν και μένουν αξέχαστα.