Μπλοκ σημειώσεων Α5, Προσωποποιημένο με Όνομα, οι Ιδέες της ...
Οι ιδέες της Κας Κωνσταντίνας

2 Μπλοκ σημειώσεων Α5, Προσωποποιημένο με Όνομα, οι Ιδέες της …

Κωδικός Προϊόντος: 17068

€12.00

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €19.00
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Μπλοκ σημειώσεων Α5, Προσωποποιημένο με Όνομα, οι Ιδέες της ...Ένα μοναδικό δώρο για κάθε δάσκαλο ή δασκάλα για την νεα σχολική χρονιά, Προσωποποιημένο 2 Μπλοκ σημειώσεων Α5, Προσωποποιημένο με Όνομα, οι Ιδέες της … για Δάσκαλο, Δασκάλα για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.
Στο familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα δώρα γενεθλίων και δώρα γιορτών προσωποποιημένα για αγόρια και κορίτσια, ανδρες και γυναίκες
Η Δασκαλα σας όπως είναι φυσικό δουλεύει γράφοντας κάθε μέρα έτσι το 2 Μπλοκ σημειώσεων Α5, Προσωποποιημένο με Όνομα, οι Ιδέες της …, Δώρο για Δάσκαλο με Ονόματα, ημερομηνία, είναι το δώρο που θα την ενθουσιάσει, θα το χρησιμοποιεί κάθε μέρα και θα δουλεύει πιο ξεκούραστα στο κομπιούτερ.
Μπλοκ σημειώσεων Α5, Προσωποποιημένο με Όνομα, οι Ιδέες της …, για Δάσκαλο, Δασκάλα με το όνομα του δάσκαλου ή της Δασκάλας το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα τετράδια ή μπλοκ που θα έχουν για τις σημειώσεις τους!
Μπλοκ σημειώσεων Α5 με Όνομα για Δάσκαλο, Δασκάλα είναι ένα ξεχωριστό προσωπικό δώρο που μπορείτε να κάνετε στην Δασκάλα ή τον δάσκαλο με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Μπλοκ σημειώσεων Α5, Προσωποποιημένο με Όνομα, οι Ιδέες της …, με Όνομα για Δάσκαλο, Δασκάλα, είναι ένα ξεχωριστό για τα γενέθλια ή την γιορτή του δάσκαλου ή της δασκάλας του δημοτικού σχολείου και να ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα, γιατί είναι προσωπικό και ξεχωριστό.
Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με ένα βαζάκι με καραμέλες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
2 Μπλοκ Σημειώσεων διάστασης Α5 14,5cm Χ 21cm
2 τεμάχια 50 σελίδες το κάθε ένα.
4χρωμη εκτύπωση με προσωποποιημένο εικαστικό

Πρωτότυπα αναμνηστικά Προσωποποιημένα Δώρα για την Δασκάλα του δημοτικού, του νηπιαγωγείου, τον Δάσκαλο, δασκαλες, δασκαλους, τον προπονητή, τον καθηγητή του Παιδιού σας στο Σχολείο, που ξεχωρίζουν και μένουν αξέχαστα.