Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
ΗΜ/ΝΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
ΝΟΝΑ
Το βαπτιστήρι σου, Κατερινάκι
Familyandfriends.gr-photo-prosopopoihmena-sokolatakia-se-koyti-dwro-gia-baftisi-NonaSeAgapoPoly---THUMB2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Ενα πρωτότυπο και ξεχωριστό Δώρο για την Νονά Προσωποποιημένο Δώρο για την Νονά Κουτί Σοκολατάκια με Ευχές, Όνομα που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα αναμνηστικά δώρα που θα προσφέρετε για την βάπτιση του αγοριου η του κοριτσιού σας και σίγουρα θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στον νονό για πολλά χρόνια, είναι το Προσωποποιημένο Κουτί Σοκολατάκια, με ημερομηνία και αφιέρωση για την γιορτή της ή κάθε άλλη οικογενειακή αφορμή.
Το μοναδικό Δώρο Δώρο για την Νονά Κουτί Σοκολατάκια με Ευχές, Όνομα, είναι το προσωποποιημένο δώρο που φτιάχνεται χειροποίητα αποκλειστικά για τον δικό σας Νονό, για να το δώσετε αναμνηστικό την ημέρα της βάπτισης γιατί είναι το δώρο έξω από τα συνηθισμένα για τον κουυμπάρο ή την Κουμπάρα.
Το Προσωποποιημένο Δώρο για την Νονά Κουτί Σοκολατάκια με Ευχές, Όνομα, θα εντυπωσιάσει κάθε Νονά και θα κρατηθεί σαν αναμνηστικό για πάντα θυμίζοντας την μοναδική στιγμή.
Επίσης το Δώρο στα βαπτίσια για την νονα Προσωποποιημένο Κουτί Σοκολατάκια μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό δώρο με αφορμή τα γενέθλια του Νονού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Κουτί διαστάσεων 20cm X 20cm, με 400 γραμμάρια περίπου, Σοκολατάκια με διάφορες γεύσεις, πιθανή η ύπαρξη ψιγμάτων ξηρών καρπών.
Προσωποποιημένο περιτύλιγμα με εκτύπωση 4χρωμη σε πολυτελές χαρτί

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Δώρο για την Νονά Κουτί Σοκολατάκια με Ευχές, Όνομα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 12119

12119

InStock

familyandfriends.gr

27,90€