Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ
2018
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΟΝΑ
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-korniza-Xylini-dwro-gia-Pasxa-KaloPasxaNona-THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πασχαλινό Δώρο για τη Νονά, Ξύλινη Κορνίζα για Φωτογρφία, Μοναδική Προσωποποιημένη με Όνομα, Έτος, ξεχωριστό πασχαλινό δώρο για την Νονά ή του Νονο, από βαφτιστήρια αγόρια και κοριτσια αυτό το πάσχα.
Στο Πασχαλινό Δώρο για τη Νονά, Ξύλινη Κορνίζα για Φωτογρφία με Όνομα, Προσωποποιημένη με Όνομα, το βαφτηστήρι μπορεί να βάλει την αγαπημένη του φωτογραφία με την Νονά, κάνοντας την κορνίζα πραγματικά ξεχωριστό πασχαλινό δωρο για την νονά αυτό το πασχα.
Το Πασχαλινό Δώρο για τη Νονά, Ξύλινη Κορνίζα για Φωτογρφία, Προσωποποιημένη με Όνομα του παιδιού, είναι ιδανικό δώρο από κάθε Κορίτσακι και αγοράκι στην γιαγιά ή τον παππού από το εγγονάκι τους.
Το Πασχαλινό Δώρο Ξύλινη Κορνίζα με Λαγουδάκι με Όνομα, Προσωποποιημένη, είναι μια πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα για πασχαλινο δωρο από τον θείο ή την θεια για το πάσχα από το ανηψακι τους που πραγματικά θα ξεχωρίσει αυτό το Πάσχα!
Πασχαλινό Δώρο Ξύλινη Κορνίζα, Προσωποποιημένη με Όνομα, Ευχές για το πάσχα ειναι το χειροποιητο δώρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του παιδιού στην νονά ή τον νονό μαζί με μια αγαπημένη φωτογραφία για να θυμούνται για πάντα αυτές τις γιορτές του πασχα.

Συνδυάστε την Ξύλινη Κορνίζα Πασχαλινό Δώρο, το Πρώτο μου Πάσχα και Χρόνια Πολλά για το Πάσχα με ένα προσωποποιημένο παζλ με όνομα και φωτογραφία ή με ένα πασχαλινό σοκολατένιο αυγό με το όνομα του παιδιού!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ξύλινη κορνίζα με τζάμι
Διαστάσεις 22 Χ 26 για φωτογραφία 13Χ18
Ειδική επεργασία για την αποτύπωση του μυνήματος σας στο ξύλο
ΜΕ στήριγμα για τον τοίχο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Πασχαλινό Δώρο για τη Νονά, Ξύλινη Κορνίζα για Φωτογρφία

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 15339

15339

InStock

familyandfriends.gr

27,90€