Χριστουγεννιάτικα Δώρα με Σοκολάτες, Καραμέλες, Σοκολατάκια
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΝΑ
Αλέξανδρος, 25-12-2016

Προσωποποιημένη Σοκολάτα με φωτογραφία, Δώρο για τη Νονά

Κωδικός Προϊόντος: 12908

€6.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €10.00
ΤΙΜΕΣ με ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο ΚΑΛΑΘΙ
1-4 5-15 16+
€6.50 €5.53 €4.55
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Familyandfriends.gr-photo-prosopopoihmeni-sokolata-dwro-gia-XRISTOUGENNA–StinKaliteriNona–THUMBΤο Χριστουγεννιάτικο Δώρο Προσωποποιημένη Σοκολάτα με φωτογραφία, Δώρο για τη Νονά, με Όνομα και Αφιέρωση για Χρόνια Πολλά τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά, είναι ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο για την γιορτή της κάθε φίλης ή φίλου σας!
  Το Δώρο Προσωποποιημένη Σοκολάτα με φωτογραφία, Δώρο για τη Νονά με Όνομα για τις γιορτές των χριστουγένννων, μπορεί να είναι το δώρο σας, στην θεία, στην Μαμά, τον Μπαμπά και κάθε άλλο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο και είναι ένα ξεχωριστό δώρο διαφορετικό από κάθε άλλο που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, γιατί είναι προσωπικό και δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις για πάντα.
  Η Προσωποποιημένη Σοκολάτα με φωτογραφία, Δώρο για τη Νονά, με Όνομα και Αφιέρωση, μπορεί να δοθεί σαν γιορτινό δώρο χριστουγέννων στην Γιαγιά, τον παπππού ή ακόμα και στον μπαμπά ή την Μαμά και θα είναι το δώρο εκπληξη που θα μείνει για πάντα αναμνηστικό στο σπίτι.
  Προσωποποιημένη Σοκολάτα με φωτογραφία, για τη Νονά με Όνομα και ημερομηνία, είναι το δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα που έχετε κάνει μέχρι σήμερα για τα χριστουγεννα ή την πρωτοχρονια κάθε φίλου ή συγγενή.
  Μπορείτε επίσης να τη συνδυάσετε με μια προσωποποιημένη κούπα για τον καφέ ή το τσάι

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  Σοκολάτα Γάλακτος 100γρ
  Προσωποποιημένη 4χρωμη εκτύπωση

  Μοναδικά Προσωποποιημένα δώρα για την Νονά ή τον Νονό με όνομα, Φωτογραφία, ευχές. ημερομηνία ή αφιέρωση που δημιουργούν αναμνήσεις για πάντα.