Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
ΓΙΑΝΝΗΣ
15-09-2016
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmenos-Xarakas-dwro-gia-party---Kyklakia-AGORI-THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προσωποποιημένος Χάρακας με Βούλες Αναμνηστικό Δωράκι Παιδικού Πάρτι με Όνομα και την ημερομηνία του πάρι, για Αγόρι & κορίτσι, είναι το αναμνηστικό δωράκι του παιδικού πάρτι για παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου, που θα ξεχωρίσει από όλα όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα σε παιδικό πάρτι του παιδιού σας, 6, 8 Ετών.

Ο Προσωποποιημένος Χάρακας με Βούλες Αναμνηστικό Δωράκι Παιδικού Πάρτι, με Όνομα και την ημερομηνία του πάρτι για Αγόρι στο δημοτικό, είναι ένα πολύ οικονομικό δωράκι που θα μείνει αναμνηστικό για πάντα σε όλους τους καλεσμένους του πάρτι.
Στον Προσωποποιημένο Χάρακα με Βούλες Αναμνηστικό Δωράκι Παιδικού Πάρτι με Όνομα και την ημερομηνία του πάρτι για Αγόρι θα γράψετε το όνομα και την ημερομηνία που έγινε το πάρι του παιδιού και θα το κρατήσετε για πάντα σαν αναμνηστικό του πιο ξεχωριστού παιδικού παρτι που έχετε κάνει.
Στον Προσωποποιημένο Χάρακα με Βούλες Αναμνηστικό Δωράκι Παιδικού Πάρτι για Κορίτσι, μπορείτε να γράψετε είτε το όνομα του παιδιού που έχει τα γενεθλια του είτε ακόμα και το όνομα κάθε παιδιού που είναι καλεσμένο στο πάρτι, και στις δύο περιπτώσεις θα έχετε ένα ξεχωριστό ανναμνηστικό δωράκι.
Ο Προσωποποιημένος Χάρακας για Αναμνηστικό Δωράκι παιδικού πάρτι για Αγόρι είναι ιδανικό για κορίτσια της προσχολικής ηλικίας και της Α Δημοτικού 6 ετών, 7 ετών, 8 ετών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Κλασικός Χάρακας 15 cm με 4χρωμη Εκτύπωση σε χαρτί 110γρ Velvet

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Χάρακας με Βούλες Αναμνηστικό Δωράκι Παιδικού Πάρτι

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 10856

10856

InStock

familyandfriends.gr

4,90€