Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Σοφία
2016
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-sokolata-dwro-gia-party---Petalouda-THUMB-1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

,
Αναμνηστική Προσωποποιημένη Σοκολάτα Birthday Party με Όνομα, Δωράκι για τα Παιδικά Γενέθλια του παιδιού σας με την ημερομηνία του πάρτι, για Αγόρι & κορίτσι, είναι το αναμνηστικό δωράκι του πάρτι για παιδιά, που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα.
Η Αναμνηστική Προσωποποιημένη Σοκολάτα Birthday Party με Όνομα, Αναμνηστικό Δωράκι για τα γενέθλια του Αγόριου & κορίτσιου σας, με την ημερομηνία του πάρτι, είναι ένα πολύ οικονομικό δωράκι που θα μείνει αναμνηστικό για πάντα σε όλους τους καλεσμένους του πάρτι.
Η Αναμνηστική Προσωποποιημένη Σοκολάτα Birthday Party με Όνομα που θα γράψετε το όνομα και την ημερομηνία που έγινε το πάρι του παιδιού και θα το κρατήσετε για πάντα σαν αναμνηστικό του πιο ξεχωριστού παιδικού παρτι.
Η Αναμνηστική Προσωποποιημένη Σοκολάτα Birthday Party με Όνομα, μπορείτε να γράψετε είτε το όνομα του παιδιού που έχει τα γενεθλια του είτε ακόμα και το όνομα κάθε παιδιού που είναι καλεσμένο στο πάρτι, και στις δύο περιπτώσεις θα έχετε ένα ξεχωριστό ανναμνηστικό δωράκι.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Σοκολάτα Γάλακτος 70γρ
4χρωμη εκτύπωση συσκευασίας

Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε  και με ένα παζλ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Αναμνηστική Προσωποποιημένη Σοκολάτα Birthday Party με Όνομα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 11980

11980

InStock

familyandfriends.gr

8,90€