2017
Καλή Χρονιά Θεία Μαρία

Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία

Κωδικός Προϊόντος: 12571

€14.90

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €19.90
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-xionompala-dwro-gia-xristougenna–PhotoXristougennaKaliXronia-THUMBΑυτά τα Χριστούγεννα κάντε δώρο σε παιδιά και μεγάλους τα μοναδικά προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες και χιονόμπαλες που ξεχωρίζουν από όλα όσα έχετε αγοράσει τα προηγούμενα χρόνια.
  Η Πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία του παιδιού είναι το διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνετε είτε στο παιδί σας είτε σε κάθε αγόρι ή κορίτσι στο φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον που θα ξεχωρίσει και θα στολίζει το σπίτι τους όχι μόνο αυτές τις γιορτές αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις κάθε φορά που θα το βλέπουν.
  Η προσωποποιημένη Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία και έτος είναι το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για καθε παιδί ηλικίας 3 ετων, 4 ετων, 5 ετών, 6 ετών που εκτόσ από το παιχνίδι θα τα εντυπωσιάσει γιατί ξεχωρίζει από όλα τα άλλα και φτιάχνεται αποκλειστικά για αυτούς.
  Τα πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με φωτογραφία, Ευχή και έτος είναι το δώρο που θα κάνει η νονά στο βαπτιστήρι ή θεία στο ανηψάκι της ή η γιαγια σο εγγονάκι της και θα μείνει για πάντα θυμίζοντας την στιγμή που το προσφέρατε.
  Η Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Χιονόμπαλα με Ευχή και Φωτογραφία είναι ένα  ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο για κάθε φιλική οικογένειας!
  Τα πρωτότυπα προσωποποιημένα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια με Ευχή είναι ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο  ακόμα και για τον δάσκαλο ή  τη δασκάλα του παιδιού σας.

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
  Διαφανής χιονόμπαλα για διακοσμητικό ή παιχνίδι
  Εικαστικό με 4 χρωμη εκτύπωση και στις δύο όψεις που μπαίνει μέσα στην χιονόμπαλα που κουμπώνει με ειδικό τρόπο.
  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
  10cm X 10cm

  Πρωτότυπα Προσωποποιημένα Δώρα για Παιδιά, Αγόρι ή Κορίτσι, για Δώρο Παιδικών Γενεθλίων, γιορτής, σχολικά είδη, παιχνίδια για παιδιά και για παιδικό πάρτυ, που είναι διαφορετικά και μένουν για πάντα στο παιδικό δωμάτιο.