Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
ΔΙΟΝΥΣΗ
ΖΩΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-Koupa-dwro-gia-giagia---HkoupaTouPappou-THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Δώρο Κούπα Προσωποποιημένη για Χρόνια Πολλά στον Παππού, με Όνομα για Χρόνια Πολλά είναι ένα ξεχωριστό δώρο για τον αγαπημένο σας παππού που έχει την γιορτή του ή τα γενέθλια του!

Η Κούπα Προσωποποιημένη για Χρόνια Πολλά στον Παππού, με Όνομα και τις ευχές σας στον Καλύτερο παππού του Κόσμου με το όνομά σας είναι ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο που μπορείτε να κάνετε στον παππού που θα τον εντυπωσιάσει, για να του δείξετε ότι τον θυμηθήκατε και πόσο πολύ τον αγαπάτε!

Ένα μοναδικό, προσωποποιημένο Δώρο για τον παππού, Η Κούπα Προσωποποιημένη για Χρόνια Πολλά στον Παππού, φτιάχνεται κάθε φορά αποκλειστικά μόνο για τον δικιό σας παππού γιατι έχει το ονομα του!
Η Κούπα Προσωποποιημένη για Χρόνια Πολλά στον Παππού είναι Ενα δώρο που θα μείνει για πάντα στο ντουλάπι της κουζίνας του παππού και της γιαγιάς και θα δημιουργεί κάθε φορά μοναδικές αναμνήσεις κάθε φορά που θα πίνει τον καφέ του ή το τσάι του!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Κούπα με 4 χρωμη εκτύπωση
Διαστάσεις: 8,5cm διάμετρος, 330ml
..

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Κούπα Προσωποποιημένη για Χρόνια Πολλά στον Παππού

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 11896

11896

InStock

familyandfriends.gr

9,90€