Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Γράψτε εδώ το μήνυμα σας
Ημερομηνία
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-Plexiglass-dwro-NEOGENNHTO-DikotousPhoto-THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα Μοναδικό Προσωποποιημένο Δώρο γενεθλίων ή ονομαστικής γιορτής Φτιάξτε το Δικό σας Προσωποποιημένο PlexiGlass με Φωτογραφία, Μήνυμα και ημερομηνία και ευχές και δημιουργήστε ένα δώρο που μένει αξέχαστο για μια ζωή.
Το Πρωτότυπο Δώρο Φτιάξτε το Δικό σας Προσωποποιημένο PlexiGlass με Φωτογραφία, αφιέρωση, είναι ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο που μπορείτε να κάνετε για δώρα γενεθλίων σε φίλους ή συγγενείς, που θα εντυπωσιάσει και θα δείξετε ότι τον θυμηθήκατε και πόσο πολύ τον αγαπάτε!
Κάντε και εσείς ένα μοναδικό προσωποποιημένο Δώρο Γενεθλίων ή δώρο ονομαστικής γιορτης, φτιάχνοντας ένα Φτιάξτε το Δικό σας Προσωποποιημένο PlexiGlass με Φωτογραφία, μοναδικό δωρο για τα γενέθλια για την θεία, δωρο για τα γενέθλια του θείου.
προσωποποιημενο δωρο γενεθλιων για την κοπελα μου, δωρα γενεθλιων για αντρες, δωρα γενεθλιων για φιλες, δωρα γενεθλιων για κοριτσια, ιδεες για δωρα για γυναικες, δωρο γενεθλιων για το αγορι μου, δωρα γενεθλιων για παιδια.
Το δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα και θα στολίζει το παιδικό δωμάτιο αν όχι για πάντα, σίγουρα για πολλά χρόνια είναι το Φτιάξτε το Δικό σας Προσωποποιημένο PlexiGlass με Φωτογραφία για Νεογέννητο μαζί με το κείμενο που θέλετε να γράψετε για να ευχηθείτε στο νεογέννητο αγοράκι ή κοριτσάκι και τους γονείς του.
Plexiglas Δώρο Βάπτισης, Φτιάξτε το Δικό σας Προσωποποιημένο PlexiGlass με Φωτογραφία και Όνομα είναι το Δώρο Βάφτισης που θα στολίζει το παιδικό δωμάτιο για πολύ καιρό και θα κρατηθεί σαν αναμνηστικό για πάντα από κάθε οικογένεια. δωρα βαπτισης για κοριτσια κοσμημα, δωρο βαπτισης για αγορι χρυσαφικο, δωρο βαπτισης χρυσο, κοσμηματα για βαπτιση, δωρα για καλεσμενους βαπτισης, δωρα για βαπτιση διδυμων, χειροποιητα δωρα για βαπτιση, δωρα για παιδια καλεσμενα σε βαπτιση.
Προσωποποιημένο δώρο Φτιάξτε το Δικό σας Προσωποποιημένο PlexiGlass με Φωτογραφίαπου φτιάχνεται χειροποίητα αποκλειστικά για κάθε μωράκι, είναι το δώρο έξω από τα συνηθισμένα που μπορεί να προσφέρει ο Παππούς, η Γιαγιά, Ο θείος, η Θεία ή ο Νονός και η Νονά στο νεογέννητο μωράκι. δώρα για νεογέννητα στο μαιευτήριο, δωρα για νεογεννητα σε χρυσο, χειροποιητα δωρα για νεογεννητα, δωρο για νεογεννητο ανηψακι, πρωτοτυπα δωρα για μωρα 1 ετους, δωρα για γεννηση αγοριου, δωρα για νεες μαμαδες, δωρο για νεογεννητο βαφτιστηρι.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Διακοσμητικό Πλέξι Γκλάς σε πολυτελές κουτί
Διάστασεις 11,5 cm X 11,5 cm Πάχος 2 cm
Ειδική Προσωποποιημένη 4 χρωμη Εκτύπωση
.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Φτιάξτε το Δικό σας Προσωποποιημένο PlexiGlass με Φωτογραφία

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 18571

18571

InStock

familyandfriends.gr

34,50€