Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
Στην αγαπημένη μου δασκάλα
Κωνσταντίνος 2017
Καλό Πάσχα
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeno-Plexiglass-dwro-PASXA-PatternBeesDaskala-THUMB1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Θέλετε να κάνετε ένα Δώρο στον δάσκαλο ή την δασκάλα του παιδιού σας; Το Πάσχα είναι μια καλή αφορμή. Το Δώρο για το Πάσχα Προσωποποιημένο Plexiglas Πασχαλινό Δώρο Διακοσμητικό για την Δασκάλα, είναι ένα ξεχωριστό δώρο για την αγαπημένη σας δασκάλα ή δάσκαλο αυτό το Πάσχα!

Το Πρωτότυπο Προσωποποιημένο Plexiglas Πασχαλινό Δώρο Διακοσμητικό για την Δασκάλα για Χρόνια Πολλά με το Όνομα του Παιδιού και τις ευχές του γαι καλό πάσχα στην δασκάλα, είναι ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο που μπορείτε να κάνετε στις γιορτές του Πάσχα που θα εντυπωσιάσει την δασκάλα, που θα του δείξετε ότι τον θυμηθήκατε και πόσο πολύ τον αγαπάτε!
Το Προσωποποιημένο Plexiglas Πασχαλινό Δώρο Διακοσμητικό για την Δασκάλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν press papier στο γραφείο της δασκάλας, δάσκαλου και σαν διακοσμητικό στο σπίτι του.
Κάντε και εσείς ένα μοναδικό προσωποποιημένο Πασχαλινό Δώρο όπως Το Προσωποποιημένο Plexiglas Πασχαλινό Δώρο Διακοσμητικό στον θείο , τον  Παππού ή το Μπαμπά για Χρόνια Πολλά αυτό το Πάσχα!
Το Προσωποποιημένο Plexiglas Πασχαλινό Δώρο Διακοσμητικό για την Δασκάλα, φτιάχνεται κάθε φορά αποκλειστικά μόνο για εσάς, και έχει το όνομα του και τις ευχές σας!
Το Δώρο για το Πάσχα, Plexiglas Διακοσμητικό, Προσωποποιημένο, είναι ένα δώρο για τις γιορτές του Πάσχα που θα μείνει για πάντα στο σπίτι του Νονού  και θα δημιουργεί κάθε φορά που το βλέπει μοναδικές αναμνήσεις!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Διακοσμητικό Πλέξι Γκλάς, Plexiglas σε πολυτελές κουτί
Διάστασεις 11,5 cm X 11,5 cm Πάχος 2 cm
Ειδική Προσωποποιημένη 4 χρωμη Εκτύπωση
.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Προσωποποιημένο Plexiglas Πασχαλινό Δώρο Διακοσμητικό για την Δασκάλα

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 15733

15733

InStock

familyandfriends.gr

34,50€