Διακοσμητικό Plexiglas Προσωποποιημένo για Δάσκαλο, Δασκάλα Καλό Καλοκαίρι
Καλό Καλοκαίρι
στην Καλύτερη Δασκάλα
Ζήση Αλεξία, ΕΤΟΣ

Διακοσμητικό Plexiglas Προσωποποιημένo για Καλό Καλοκαίρι

Κωδικός Προϊόντος: 17242

€29.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €36.50
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Διακοσμητικό Plexiglas Προσωποποιημένo για Δάσκαλο, Δασκάλα Καλό ΚαλοκαίριΈνα Μοναδικό και ξεχωριστό Δώρο Διακοσμητικό Plexiglas Προσωποποιημένo για Δάσκαλο, Δασκάλα Καλό Καλοκαίρι για αναμνηστικό δωράκι στην αγαπημένη σας δασκάλα ή δάσκαλο αυτή την σχολική χρονιά.
Το Διακοσμητικό PlexiGlas, Προσωποποιημένo με αφιέρωση και Όνομα, είναι το διαφορετικό δώρο για να πείτε χρόνια πολλά στην αγαπημένη σας μαμα, η σε όποιον φίλο ή συγγενή θέλετε.
Το Πρωτότυπο Διακοσμητικό Plexiglas Προσωποποιημένo για Δάσκαλο, Δασκάλα Καλό Καλοκαίρι με αφιέρωση, Όνομα, είναι ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο που μπορεί να χρησιμποποιηθεί στο γραφείο της δασκάλας ή του δάσκαλου σαν πρες παπιε, presspapier, ή διακοσμητικό για κάθε σπίτι που θα εντυπωσιάσει οποιον το παραλάβει και θα δείξετε ότι τον θυμηθήκατε και πόσο πολύ τον αγαπάτε!
Κάντε και εσείς ένα μοναδικό Δώρο για την γιορτή ή τα γενέθλια της αγαπημένης σας δασκάλας ή Δάσκαλου, το Διακοσμητικό Plexiglas Προσωποποιημένo για Δάσκαλο, Δασκάλα Καλό Καλοκαίρι με Ευχή, ή με κάθε άλλη αφορμή, που θέλετε να ευχηθείται σε κάποιον.
Το Δώρο γενεθλίων Διακοσμητικό PlexiGlas, Προσωποποιημένo με Ευχή, ημερομηνία, είναι μια πρωτότυπη ιδέα για να ευχηθείται χρόνια πολλά σε όποιον εσείς θέλετε να προσφέρετε κάτι ξεχωριστό με αφορμή τα γενέθλια την γιορτή του.
Το Δώρο ονομαστικής γιορτής Διακοσμητικό Plexiglas Προσωποποιημένo για Δάσκαλο, Δασκάλα Καλό Καλοκαίρι με Όνομα, φτιάχνεται κάθε φορά αποκλειστικά μόνο για τον δικό σας, φίλο ή φίλη, άνδρα ή γυναίκα και μένει για πάντα αναμνηστικό γιατί έχει τα ονοματα και την ημερομηνία που προσφέρατε το δώρο.
Το Διακοσμητικό Δώρο PlexiGlass, Προσωποποιημένo με Όνομα, είναι ένα ξεχωριστό δώρο για την νονά, τον νονό, δώρο γιορτής για την θεία, δώρο γενεθλίων για τον θείο αυτό το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Διακοσμητικό Πλέξι Γκλάς σε πολυτελές κουτί
Διάστασεις 9 cm X 9 cm Πάχος 2 cm
Ειδική Προσωποποιημένη 4 χρωμη Εκτύπωση
Στην τιμή περιλαμβάνεται το κουτί

Επιπλέον Πληροφορίες

Για Ποιόν

Άντρες

Χαρακτηριστικά

Μπαμπάς

Πρωτότυπα προσωποποιημένα διακοσμητικά plexi glass με ονοματα, ημερομηνία ή το μηνυμα που θέλετε ένα μοναδικο δώρο για γιορτές, γενέθλια, επετείους, αποφοιτηση και επαγγελματικό δώρο.
προσωποποιημένα διακοσμητικά plexi glass με ονοματα, ημερομηνία ή το μηνυμα για πρεσ παπιε, press paper, η διακοσμητικό γραφείου