Σχολικό Τετράδιο με το Δικό σας Σχέδιο

Δημιουργήστε Τετράδιο Σπιράλ με το δικό σας σχέδιο

Κωδικός Προϊόντος: 1811

Από: €7.90

Δημιουργήστε Τετράδιο Σπιράλ με το δικό σας σχέδιο συνδυάστε το με ένα Ντοσιέ με Αυτιά

Επιλογές
Ένα θέμα
Δύο θέματα
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €14.90
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Δημιουργήστε Τετράδιο Σπιράλ με το δικό σας σχέδιο, ενός θέματος με 70 φύλλα ή δύο θεμάτων με 140 φύλλα για κορίτσια και Αγόρια του Δημοτικού και του γυμνασίου.
  Δημιουργήστε Τετράδιο Σπιράλ με το δικό σας σχέδιο Προσωποποιημένο για Κορίτσι ή αγόρι, με το όνομα του παιδιού που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα τετράδια που θα έχει στο γραφείο και στην τσάντα της την νέα σχολική χρονιά.
  Δημιουργήστε Τετράδιο Σπιράλ με το δικό σας σχέδιο και όνομα που μπορεί να είναι το δώρο που θα κάνουν οι γονείς στα παιδιά ή ο θείος με την θεία στο ανιψάκι για το καλό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.
  Δημιουργήστε Τετράδιο Σπιράλ με το δικό σας σχέδιο που μπορεί να δοθεί σαν δώρο και στα γενέθλια ή την γιορτή κάθε φίλου ή φίλης στο δημοτικο ή το γυμνάσιο ηλικίας από 7 ετών έως 12 ετών και θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα αμέσως, γιατί είναι προσωπικό και ξεχωριστό.
  Δημιουργήστε Τετράδιο Σπιράλ με το δικό σας σχέδιο συνδυάστε το με ένα Ντοσιέ με Αυτιά ή και με σελιδοδείκτες.

  Επιπλέον Πληροφορίες

  Θέματα

  Ένα θέμα, Δύο θέματα

  Ξεχωριστά και Πρωτότυπα Προσωποποιημένα αναμνηστικά Δωράκια παιδικού Πάρτι, για το Παιδικό Πάρτι Γενεθλίων για Αγόρι, Κορίτσι του νηπιαγωγείου, του δημοτικού και γυμνασίου