Επεξεργασία καλαθιού...
0
0
ΑΦΙΕΡΩΣΗ ή ΕΥΧΕΣ ή ΟΝΟΜΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-etiketa-se-koyti-DIKOTOUS-PHOTO-THUMB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Δημιουργήστε Δημιουργήστε με Φωτογραφία και μήνυμα Προσωποποιημένο Κουτί Κρασί και μπουκάλι κρασί, για ένα μοναδικό δώρο σε οποιον το προσφέρετε και να είστε σίγουροι ότι είναι ένα δώρο που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα και θα στολίζει το κάθε σπίτι σίγουρα για πολλά χρόνια.
Δημιουργήστε με Φωτογραφία και μήνυμα Προσωποποιημένο Κουτί Κρασί με Ετικέτες για μπουκάλι κρασί, γράφετε το κείμενο που θέλετε σαν αφιέρωση ή ευχή και κάντε το μοναδικό δημιούργώντας πάντα μοναδικές ανμνήσεις και σε αυτόν που το προσφέρετε και σε εσάς.
Κάντε ένα Προσωποποιημένο Δώρο Με το μήνυμα που θέλετε, Κουτί για Κρασί με Ετικέτες και μπουκάλι κρασί, που φτιάχνεται χειροποίητα αποκλειστικά για το δικό σας φίλο, Φίλη ή συγγενή.
Φωτογραφία και μήνυμα για Προσωποποιημένο Κουτί με Ετικέτες, μπουκάλι κρασί ιδανικό Δώρο για τον Μπαμπά, η Δώρο για την Μαμά, Δώρο για την θεία, Δώρο για τον θείο και είναι το δώρο έξω από τα συνηθισμένα που μπορεί να προσφέρετε με κάθε αφορμή είτε σαν δώρο γενεθλίων ή γιορτής.
Δημιουργήστε με Φωτογραφία και μήνυμα Προσωποποιημένο Κουτί Κρασί, για τον Παππού, η Δώρο για την Γιαγια, Δώρο για την Νονά, θα στολίζει το κάθε σπίτι για πολύ καιρό και θα κρατηθεί σαν αναμνηστικό για πάντα από κάθε οικογένεια.
Με το μήνυμα που θέλετε, και Φωτογραφία και μήνυμα Προσωποποιημένο Κουτί Κρασί, είναι ένα ξεχωριστό δώρο με αφορμή τα γενέθλια ή τη γιορτή της μαμάς ή του μπαμπά!
Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με ένα κουτί σοκαλατακια για την Γιορτή του κάθε φίλου ή συγγενή!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πολυτελές Σκληρό Μαύρο Κουτί Διαστάσεων 35Χ9Χ10 με ετικέτα
3 επιπλέον Ετικέτες Διάστασων 14cm X 9cm
Από ειδικό αυτοκόλλητο μη διαφανές, που καλύπτει πλήρως την ετικέτα των κρασιών, αν δεν θέλετε να την αφαιρέσετε πριν προσθέσετε την δική σας

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

i) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας).

ii) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK.

iii) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

iv) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

i) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Άμεσα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας εντός εργάσιμων ωρών λειτουργίας του καταστήματος.

ii) ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER PORTA – PORTA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή και η αντικαταβολή θα είναι δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 50 € και τα προϊόντα της παραγγελίας δεν βρίσκονται σε Super Sale ή Bazzar. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 5 €.

Δημιουργήστε με Φωτογραφία και μήνυμα Προσωποποιημένο Κουτί Κρασί

0 αξιολογήσεις

Κωδικός: 14604

14604

InStock

familyandfriends.gr

12,90€