Σοκολάτα Δώρο όπως την θέλετε, με Ευχές, Αφιέρωση, Ημερομηνία
Γράψτε εδώ το μήνυμα σας
Αφιέρωση, Ευχές, Όνομα
16-5-2018

Σοκολάτα Δώρο όπως την θέλετε, με Ευχές, Αφιέρωση, Ημερομηνία

Κωδικός Προϊόντος: 17456

€6.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €10.00
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.

Περιγραφή Προϊόντος

Σοκολάτα Δώρο όπως την θέλετε, με Ευχές, Αφιέρωση, ΗμερομηνίαΈνα Μοναδικό Προσωποποιημένη Σοκολάτα Δώρο όπως την θέλετε, με Ευχές, Αφιέρωση, Ημερομηνία για κάθε αφορμή είτε για δώρο γενεθλιων είτε ονομαστικής γιορτής.
Η Πρωτότυπη Σοκολάτα Δώρο όπως την θέλετε, με Ευχές, Αφιέρωση, Ημερομηνία, είναι ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο που μπορείτε να κάνετε με κάθε αφορμή σε φίλους ή συγγενείς, που θα εντυπωσιάσει και θα δείξετε ότι τον θυμηθήκατε και πόσο πολύ τον αγαπάτε!
Κάντε και εσείς ένα μοναδικό προσωποποιημένο Δώρο Γενεθλίων ή δώρο ονομαστικής γιορτης, φτιάχνοντας μια Σοκολάτα Δώρο όπως την θέλετε, με Ευχές, Αφιέρωση, Ημερομηνία, μοναδικό δωρο για την θεία, δωρο για τον θείο.
Φτιάξτε το Δώρο Σοκολάτα Δώρο όπως την θέλετε, με Ευχές, Αφιέρωση, Ημερομηνία, για να ευχηθείται χρόνια πολλά στον παππου ή να κάνετε δώρο στην γιαγιά με αφορμή τα γενέθλια ή την γιορτή της.
Το Δώρο Σοκολάτα Δώρο όπως την θέλετε, με Ευχές, Αφιέρωση, Ημερομηνία, Προσωποποιημένη, φτιάχνεται κάθε φορά αποκλειστικά μόνο για τον δικό σας, φίλο ή φίλη για ευχαρηστηριο δώρο ή για δώρο απποφοίτησης και μένει για πάντα αναμνηστικό γιατί έχει τα ονοματα και την ημερομηνία που προσφέρατε το δώρο.
Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, Αφιέρωση, Ημερομηνία, είναι ένα δώρο για τον μπαπμπα, δωρο για την γοπρτη του πατερα και για τον παππού

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Προσωποποιημένη με 4 χρωμη εκτύπωση
Σοκολάτα Γάλακτος 100γρ
4χρωμη εκτύπωση συσκευασίας

Μοναδικά Προσωποποιημένα αναμνηστικά δώρα Βάπτισης για την Νονά, τον Νονό με όνομα, Φωτογραφία, ευχές. ημερομηνία ή αφιέρωση που δημιουργούν αναμνήσεις για πάντα.