Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, Ημερομηνία
Γράψτε εδώ το μήνυμα σας
16-5-2018

Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, Ημερομηνία

Κωδικός Προϊόντος: 17450

€6.50

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ €10.00
Γράφοντας στα πεδία που αλλάζουν.
Σε κάθε πεδίο μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.
 • Ανεβάστε τη Φωτογραφία σας
  ΑΡΧΕΙΟ JPG έως 2MB ΕΔΩ
 • Περιγραφή Προϊόντος

  Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, ΗμερομηνίαΈνα Μοναδικό Προσωποποιημένο Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, Ημερομηνία για κάθε αφορμή είτε για δώρο γενεθλιων είτε ονομαστικής γιορτής.
  Το Πρωτότυπο Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, Ημερομηνία, είναι ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο που μπορείτε να κάνετε με κάθε αφορμή σε φίλους ή συγγενείς, που θα εντυπωσιάσει και θα δείξετε ότι τον θυμηθήκατε και πόσο πολύ τον αγαπάτε!
  Κάντε και εσείς ένα μοναδικό προσωποποιημένο Δώρο Γενεθλίων ή δώρο ονομαστικής γιορτης, φτιάχνοντας μια Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, Ημερομηνία, μοναδικό δωρο για την θεία, δωρο για τον θείο.
  Φτιάξτε το Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, Ημερομηνία, για να ευχηθείται χρόνια πολλά στον παππου ή να κάνετε δώρο στην γιαγιά με αφορμή τα γενέθλια ή την γιορτή της.
  Το Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, Ημερομηνία, Προσωποποιημένη, φτιάχνεται κάθε φορά αποκλειστικά μόνο για τον δικό σας, φίλο ή φίλη για ευχαρηστηριο δώρο ή για δώρο απποφοίτησης και μένει για πάντα αναμνηστικό γιατί έχει τα ονοματα και την ημερομηνία που προσφέρατε το δώρο.
  Δώρο Σοκολάτα όπως την θέλετε, με Φωτογραφία, Αφιέρωση, Ημερομηνία, είναι ένα δώρο για τον μπαπμπα, δωρο για την γοπρτη του πατερα και για τον παππού

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
  Προσωποποιημένη με 4 χρωμη εκτύπωση
  Σοκολάτα Γάλακτος 100γρ
  4χρωμη εκτύπωση συσκευασίας

  Μοναδικά Προσωποποιημένα αναμνηστικά δώρα Βάπτισης για την Νονά, τον Νονό με όνομα, Φωτογραφία, ευχές. ημερομηνία ή αφιέρωση που δημιουργούν αναμνήσεις για πάντα.